home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Nova Honda Civic je predstavljena početkom ove nedelje, a zahvaljujući dobroj raspoloženosti čoveka koji je na njoj radio sada je poznata i informacija koju su želeli da čuju svi Hondini fanovi. Ono što će sve njih obradovati jeste podatak da Honda radi na opakijoj verziji novog Civica koja bi trebalo da zameni aktuelni Type R.

 (Dalje)Kompanija Renault Nissan Srbija 28. maja, pod motom „Oborimo rekord zajedno“, u Navak Centru u Subotištu organizovala je okupljanje vlasnika Dacia vozila, pri čemu je učestvovalo 258 Dacia vozila u pokretu! Prethodni rekord iznosio je 152 Dacia vozila.

 (Dalje)

Nakon što je nedavno saopšteno da je Lexus LFA Nurburgring Edition prešao stazu Nirburgring za 7 minuta i 14.64 sekunde, evo i nezvanične informacije da je i Dodge Viper ACR postavio novo vreme na Nirburgringu.

 (Dalje)

Isporuke su od januara do avgusta 2011. porasle za 18,3 odsto na ukupno 583.600 jedinica (januar – avgust 2010: 493.200 vozila). Sa 60.400 prodatih vozila marka je ostvarila novi rekord za avgust (prethodna godina: 55.900).

 (Dalje)

Alfa Romeo je ove godine već predstavio 4C Concept (na Salonu u Frankfurtu i u "Fluid Metal" izdanju), MiTo TwinAir sa 0.9L turbo dvocilindričnim benzincem sa 85KS, MiTo 1.3 JTDm sa 85KS, MiTo Quadrifoglio Verde sa 1.4 MultiAir Turbo motorom od 170KS, Giuliettu sa TCT transmisijom (u verzijama 1.4 TB MultiAir sa 170KS i 2.0 JTDM sa 170KS), dok planovi do 2014. godine predviđaju proširenje palete modela, između ostalog i sa novim velikim sedanom i (konačno) SUV modelom.

 (Dalje)

Novi Mercedes B klase upravo ima premijeru na Salonu automobila u Frankfurtu, dok na tržištu startuje u novembru ove godine.

 (Dalje)

Revolucionarni električni porše, "eRuf Roadster", predstavljen je danas na stazi Autokomerca u okviru “Siemens zelene nedelje”.

 (Dalje)

Povratak u Argentinu

15 Sep 2011 - 17:00 Vesti Link

Moto GP šampionat 2013. godine 

Zvanično je potvrđeno da će 2013. godine trka za Moto GP šampionat biti održana u Argentini.

 (Dalje)

Tanjug piše da kompanija "Pežo-Sitroen" (PSA), drugi evropski proizvođač automobila, planira da smanji broj zaposlenih i pojača trogodišnji program ušteda u odbrani profitabilnosti u slučaju suočavanja sa mogućom evropskom recesijom. To je izjavio je izvršni direktor PSA Filip Varen u Frankfurtu.

 (Dalje)

Japanska Toyota je saopštila da je desetak njenih pogona počelo da radi punim kapacitetima u Severnoj Americi, do nivoa pre martovskog zemljotresa i cunamija, dva meseca ranije nego što se očekivalo.

 (Dalje)

Tanjug piše da nemački "Dajmler" pregovara sa kompanijom "Aston Martin" o eventualnom sporazumu o saradnji na razvoju brenda "Majbah".

 (Dalje)

II zvanični godišnji skup "BMW Fan Cluba" Srbija biće organizovan u Leskovcu u nedelju 18.09.2011. godine, na parkingu ispred Zdravlja Actavis sa početkom u 12,00 časova.

 (Dalje)

Porsche je zabeležio rekordni mesec. U avgustu 2011. godine ovaj proizvođač isporučio je ukupno 9.031 vozilo što je za 43,4 odsto više u odnosu na isti mesec 2010. godine. 

 (Dalje)

Braća Cruze i Cruzemobil

14 Sep 2011 - 12:14 Vesti Link

Nije sve u životu crno i belo – ali sve je bilo tako bar na jedno veče u poznatom londonskom Ace kafeu. Automobil, bend, mesto, na veličanstvenoj proslavi američke kulture koja je obeležila 100. godišnjicu američkog brenda ikone. 

 (Dalje)

Izvršni direktor "Fijata" i američkog "Krajslera" Serđo Markione ocenio je da će za proizvođače automobila ova i naredna godina biti "teške" i da neće biti napretka sve dok se ne obezbedi izvesnost finansijskog trzišta, podizanjem poverenja u sistem koje sada nedostaje.

 (Dalje)