home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Toyota Motor Europe je uspostavila partnerstvo sa kompanijom LeasePlan radi ponude budućeg Prius Plug-In hibrida flotnim kupcima u Evropi.

 (Dalje)Rumunska "Dačija", jedna od filijala francuskog "Renoa", počeće kasnije ove nedelje prodaju kola preko interneta, prvo u Italiji, a kasnije i u ostalim evropskim zemljama, najvio je predstavnik kompanije na sajmu automobila u Frankfurtu (IAA), koji je danas otvoren za predstavnike medija.

 (Dalje)

Japanski "Nisan" je izradio novi punjač za električna vozila koji je oko dva puta jefiniji od sadašnjeg i manji od svih koji se sada nalaze na tržištu, a naći će se u prodaji u Japanu u novembru, a kasnije i u SAD i Evropi.

 (Dalje)

Partnerstvo između Suzukija i Volkswagena je na klimavim nogama. Nekoliko puta do sada Suzukijevo rukovodstvo je izražavalo nezadovoljstvo zbog načina na koji se razvija saradnja između dva brenda. Prema Suzukijevim rečima Volkswagen trenutno nema šta da ponudi japanskom brendu koji je zato odlučio da potrebnu tehnologiju potraži na drugom mestu.

 (Dalje)

Pred početak Salona automobila u Frankfurtu Citroen je objavio francuske cene za svoj novi model DS5.

 (Dalje)

Kako piše Tanjug, turska filijala italijanskog „Fijata”, kompanija „Tofas”, koja se nalazi zajedničkom vlasništvu sa turskim holdingom „Koc”, planira da izveze 190.000 vozila „doblo” u SAD i Kanadu u saradnji sa grupom „Krajsler”, počev od 2013. godine..

 (Dalje)


Povećana tražnja na vodećim svetskim tržištima je omogućila da Audi AG zabeleži još jedan rekordni mesec, kada su u pitanju prodajni rezultati.

 (Dalje)

Tanjug piše da će ekološki "Porše eRuf Roadster" na električni pogon biti predstavljen i testiran u Beogradu 15. septembra, u okviru "Simens zelene nedelje".

 (Dalje)

Internet kompanija Infostud, u čijem vlasništvu se nalazi najposećeniji sajt za prodaju polovnih automobila u Srbiji www.polovniautomobili.com, kupila je početkom septembra domaći sajt www.internet-prodaja-guma.com (IPG) koji se, kao što sam naziv govori, bavi prodajom guma isključivo preko interneta.

 (Dalje)

Volkswagen je objavio rezultate prodaje svojih putničkih vozila za prvih osam meseci ove godine. Nemački brend je u ovom periodu prodao 3,34 miliona automobila, što je 12,1 odsto više u odnosu na isti period 2010. godine.

 (Dalje)

Redakcija besplatnih dnevnih novina „24 sata” u saradnji sa Javnim komunalnim preduzećem „Parking servis” pokrenula je zajedničku akciju pod nazivom „Akcija preciznog i brzog parkiranja”, koja će najboljim i najšaljivijim takmičarima obezbediti besplatan parking u Beogradu.

 (Dalje)

Nemačkoj automobilskoj industriji trenutno ide sjajno: kupci moraju da čekaju i po nekoliko meseci na neke modele. Ali stručnjaci upozoravaju: tamni oblaci su se već nadvili i nipošto nije pametno ulagati u nove pogone

 (Dalje)

Preuzeto sa : Politika.rs

U Narodnoj banci Srbije smatraju da sadašnja premija 5.328 do 15.629 dinara može da pokrije izdatke za napravljene štete

 (Dalje)

Novi navigacioni sistem stiže iz kompanije TomTom. Glas koji će vozače navoditi pripada Džeremiju Klarksonu iz popularne emisije "Top Gear".

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Porazno poređenje - Mada naši vozači za 12 meseci u proseku pređu tri puta manje kilometara nego oni u Evropi, kola istog godišta su nam u 25 odsto lošijem tehničkom stanju

 (Dalje)