home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Prema podacima objavljenim u izveštaju o održivom razvoju za 2011. godinu, Toyota Motor Europe (TME) nastavlja da smanjuje emisije CO2 iz godine u godinu i, bez obzira na ekonomsku krizu, povećava intenzitet svojih ekoloških i društvenih aktivnosti. Ovaj izveštaj daje detaljne podatke o Toyotinim ekološkim, društvenim i ekonomskim rezultatima za fiskalnu godinu (FJ) 2010, koja se odnosi na period od aprila 2010. do marta 2010.

 (Dalje)Čelni ljudi Volkswagena razmišljaju o mogućnosti da pokrenu proizvodnju VW Golfa u njihovoj fabrici Tennessee u SAD-u, a koja trenutno ima kapacitet proizvodnje 150.000 vozila godišnje.

 (Dalje)

Oprezni Fetel

9 Sep 2011 - 20:01 Vesti Link

Nemac još nije ubeđen da će osvojiti titulu  

Vozač Red Bula i aktuelni šampion Formule 1 Sebastijan Fetel nije još uvek siguran da je osvojio šampionsku titulu.

 (Dalje)

Evropska komisija (EK) želi da svi novi automobili koji se prodaju u Evropskoj uniji (EU) do 2015. godine budu opremljeni sistemom za automatske hitne pozive - e-kol (eCall).

 (Dalje)

Upoznajte Toyotu Ponam-35 – prvu jahtu japanskog proizvođača automobila

 (Dalje)

Volkswagen AG ponovo odbacuje navode pokreta Greenpeace i izražava nerazumevanje za akcije koje se preduzimaju u Volfsburgu.

 (Dalje)

Hyundai Auto Beograd dodelio Hyundai H1 – kombi za prevoz putnika školi ''Svetozar Miletić'' iz Zemuna

 (Dalje)

24 sata Elegancije – Concours d’ Elegance and Luxury Salon je manifestacija koja će se održati 17. septembra tokom celog dana i večeri ispred i u Grand Casinu Beograd.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Pressonline.rs  

Dno - U Srbiji ima čak 16.000 kilometara drumova koje treba hitno obnoviti, za šta su potrebne 2,2 milijarde evra

 (Dalje)

Švedski sud odbacio je zahtev "Saaba" za zaštitu od poverilaca, čime je omogućeno da sindikati zatraže isplatu potraživanja radnika.

 (Dalje)

Sebastijan Ožije ima malu prednost u odnosu na kolegu Sebastijana Leba posle dve vožnje kroz Kofs Harbur, na superspecijalu kojim je otvoren Reli Australije.

 (Dalje)

Japanski "Subaru" planira da "izbaci" tri nova vozila u naredne tri godine. U planu su model BRZ kupe koji se razvija zajedno sa "Tojotom", jedan hibrid i jedno kompaktno terensko vozilo, prenele su danas agencije.

 (Dalje)

Pre početka 64. IAA Salona automobila u Frankfurtu dve Volkswagenove ikone su proglašene najboljim automobilima njihovih dekada: prema oceni evropskog stručnog magazina Automotive News Europe, Volkswagenova Buba je najuspešniji automobil u kategoriji "1940. do 1949." - dok je Golf I ubedljivi pobednik u kategoriji "1970. do 1979."

 (Dalje)

John Chapman je u požaru izgubio vrednu kolekciju od čak 175 istorijskih klasičnih automobila. Iako požar srećom nije uništio njegovu kuću, garaža u kojoj je bila smeštena velika kolekcija automobila potpuno je uništena.

 (Dalje)

Situacija oko dolaska novog Bugattijevog modela Galibier se opet zakomplikovala. Naime, Galibier je, po ko zna koji put, stavljen na čekanje.

 (Dalje)