Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Počinje nova komunikaciona kampanja, posvećena početku prodaje novog porodičnog automobila Fiat 500L, modela koji je sada još više u duhu Fiata 500, još više krosover i još ispunjeniji tehnološkim sadržajima.

 (Dalje)

Reklama


Automobili s dizelskim motorom polako ali sigurno idu prema svom kraju. Nakon Volkswagenove afere ‘dieselgate’ kupci su izgubili poverenje u dizelaše pa se okreću benzincima, hibridima ili električnom vozilima.

 (Dalje)

Odlični prodajni rezultati japansko-francuskog konzorcijuma

Carlos Ghosn je najavio da će ove godine Renault-Nissan prestići i Volkswagen i Toyotu po broju prodatih primeraka, odnosno da će zauzeti prvo mesto.

 (Dalje)

Kompanija Daimler, u čijem vlasništvu je brend Mercedes, započela je izgradnju proizvodnog pogona vrednog 250 miliona evra u kome će biti zaposleno 1.000 radnika.

 (Dalje)


Keln, Nemačka, 21. jun 2017. – Fordov 1,0-litarski EcoBoost motor proglašen je za Međunarodni motor godine u kategoriji "Najbolji motor ispod 1,0 litara" šestu godinu zaredom - što znači da kompaktni i moćni trocilindarski benzinski motor ostaje neporažen u svojoj kategoriji od predstavljanja, 2012. godine.

 (Dalje)


Continental je objavio da će se pridružiti samovozećoj platformi koju razvijaju BMW, Intel i Mobileye, a nemački proizvođač automobilskih delova i guma će raditi na integraciji komponenti i softvera.

 (Dalje)

Rusi su saopštili da su do sada napravili 100.000 primeraka Lade Veste.

 (Dalje)

Reklama


Britanci su ozbiljno shvatili nišu električnih automobila, toliko da bi do kraja ove godine trebalo da u salonima dočekamo i serijsku verziju električnog Jaguara I-Pace.

 (Dalje)

Ruska vlada kao prioritetne pravce izvoza razmatra Iran, Liban i Jordan, a takođe Nemačku, Indiju, Kinu i niz zemalja Afrike i Latinske Amerike.

 (Dalje)

Britanska automobilska industrija biće trajno oštećena ukoliko vlada ne obezbedi tranzicioni ugovor s EU, tvrdi Društvo proizvođača i trgovaca motornim vozilima.

 (Dalje)

Škoda je povećala svoje isporuke u maju za 2,4 posto na 99.000 jedinica (maj 2016.: 96.700 vozila), što je najbolji maj u istoriji kompanije.

 (Dalje)

Ford će 2019. početi sa izvozom naredne generacije automobila "fokus" iz Kine u Severnu Ameriku, a ne iz Meksika kako je ranije planirano.

 (Dalje)

Statistike pokazuju da su papuče ili “japanke” odgovorne za oko 1,4 miliona saobraćajnih nesreća u svetu svake godine.

 (Dalje)

Vlasnik kompanije „Auto Čačak“, Milenko Kostić, izjavio je da je u planu pokretanje proizvodnje komponenti za potrebe češke fabrike automobila „Škoda“, u nekadašnjoj hemijskoj industriji „Prvi maj“.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, ambasador Kine u Srbiji Li Mančang rekao je da uskoro u Srbiju dolazi jedna kineska kompanija koja želi da otvori fabriku električnih automobila.

 (Dalje)

Pre nego što bacite oko na ušteđevinu, treba napomenuti da ovo nije prvi put da Volkswagen sugeriše da će proizvesti naslednika legendarnog Microbusa iz 50-ih godina prošlog veka.

 (Dalje)

Kako prenosi Beta, preko 2.000 radnika Folksvagena u Bratislavi ostalo je pred kapijama fabrike i započelo štrajk zahtevajući povišice plata za 16 odsto. Oni traže povišicu sadašnje prosečne radničke plate od 1.800 evra.

 (Dalje)

Ni Šveđani nisu bezgrešni. Na testovima su njihovi automobili među najbezbednijima na svetu, ali ponekad se ipak potkrade kakav propust ili greška.

 (Dalje)

Jedan od šefova Audija izneo je mišljenje da kupci u Sjedinjenim Državama nisu spremni da prihvate automobile sa dizel pogonom i da su evropski proizvođači možda pogrešili što su im uopšte i nudili ovu vrstu vozila.

 (Dalje)

Monumentalni zvuk je neophodna vrlina svakog supersportskog automobila pa Lamborghini toj stavci želi da posveti dodatnu pažnju.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs