Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sneg koji je ovih dana iznenadio vozače zlatiborskog, raškog i moravičkog okruga, pokazao je da za zimsku pripremu automobila nikada nije rano. Iako je do obavezne upotrebe zimskih guma ostalo još tri nedelje, ispred vulkanizerskih radnji i elektroservisa već se stvaraju redovi, a sezonsko opremanje i kontrola vozila vizače različito košta.

 (Dalje)

Reklama


* U pitanju je Tipo hatchback sa 1.3 MultiJet dizelašem od 95KS

 (Dalje)

Citroen je saopštio da je za manje od godinu dana već prodao 200.000 komada novog C3, čija prodaja je inače startovala u novembru 2016. godine.

 (Dalje)

Citroën C4 Picasso i Grand C4 Picasso lansirani su 2013. i modernizovani na jesen 2016. godine. Monovolumenski duo je ostvario veliki uspeh s pola miliona prodatih vozila u svetu.

 (Dalje)

Problematična brava na vratima u zimskim uslovima

Veliki plavi je u problemima, jer je u SAD-u morao da objavi veliki opoziv F-Serije kamioneta, koja se odnosi na ukupno čak 1,3 miliona primeraka koji su proizvedeni između 2015. i 2017.

 (Dalje)

Totalni opoziv u Americi za popularni SUV model iz BMW-a.

 (Dalje)

Lamborghini je pokazao mesto na kom će se proizvoditi Urus, dva meseca pre zvanične prezentacije ovog SUV-a.

 (Dalje)

Reklama


Era automobilske industrije u Australiji završava se posle više od 90 godina sutrašnjim zatvaranjem proizvodne linije “Dženeral motorsa” u Adelejdu.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, japanska automobilska kompanija Nisan suspendovala je celokupnu proizvodnju namenjenu za domaće tržište.

 (Dalje)

Kada je reč o električnim vozilima, litijum-jonske baterije su za sada jedine koje ih mogu napajati. Ali to ne znači da druge kompanije i hemičari naepokušavaju da razviju svoje baterije, i da time ostvare veliki profit. Naime, nakon litijum-air, litijum-sumpornih i asfalt baterija, sada su na red stigle natrijum-jonske baterije.

 (Dalje)

Nova Bosch 48-voltna baterija za hibride je izuzetno tražena od strane proizvođača automobila širom sveta. Slično kao i sa Bosch e-osovinom, ova inovativna baterija od 48 volti je standardizovana za jednostavnu ugradnju u nove modele vozila.

 (Dalje)

Rolls-Royce je još pre šest godina predstavio električni koncept 102 EX, i čini se da Britanci nisu zaboravili na njega.

 (Dalje)

Mitsubishi Motors je saopštio da je postavio ambiciozne ciljeve koji između ostalog podrazumevaju i povećanje njihove globalne prodaje za 30 odsto u naredne tri godine.

 (Dalje)

Redakcija časopisa Deйli-Motor sprovela je manje istraživanje u kome je pokušala da pronađe najekonomičnije automobile domaće proizvodnje.

 (Dalje)

Tesla ponovo prebacuje krivicu u tuđe dvorište

Ko je kriv za probleme koji se javljaju prilikom proizvodnje Modela 3? Odgovor na to pitanje zavisi od toga kome je ono postavljeno. Kompanija Tesla tvrdi da je krivica na strani snabdevača,ali to nije prvi put da američki automobilski startap ima problem sa svojim poslovnim partnerima.

 (Dalje)

Kako prenosi Tanjug, švajcarski student Mark Beš i dvojica kolega istraživali su kako je VW uspeo da napravi dizel koji ispušta toliko malo štetnih gasova. Tako su švajcarski studenti, sa studija na američkom Univerzitetu Zapadne Virdžinije, sasvim slučajno, otkrili veliki skandal u vezi sa dizel motorima.

 (Dalje)

Mercedes-Benz će nastaviti sa svojim podužim predstavljanjem EQ brenda sve do kraja ove godine u Evropi.

 (Dalje)

Za dva dana čak 7.820 vozača kažnjeno je na osnovu merenja srednje brzine između dve naplatne rampe na deonici puta od Šida do Šimanovaca jer su išli brže od 140 km/h, saznaje Blic.

 (Dalje)

Samovozeća vozila se već kreću ulicama nekih američkih gradova, ali uskoro ih očekuje “vatreno krštenje” u saobraćajnom haosu Menhetna, gde se pešaci, taksi vozilai, autobusi i bicikli svakodnevno bore da izbegnu sudar.

 (Dalje)

Vlada Srbije trebalo bi, kako saznaje "Blic" u četvrtak da usvoji novi Zakon o bezbednosti saobraćaja. U njemu vozače čeka nekoliko novina.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs