home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


volvo drive me

Plan Volvoa je da 2021. godine kupcima ponudi samovozeće automobile. Kroz Drive Me program "učenja" automobila, prve porodice su dobile XC90 na testiranje

 (Dalje)

ford autonomus

Jedan od članova uprave Forda, Jim Farley, osvrnuo se na strategiju kompanije kada su u pitanju samovozeća vozila.

 (Dalje)chevrolet cruze

Kompanija General Motors je imala bogatu istoriju u Evropi punu uspona i padova, koju je okončala 2013. godine kada je odlučila da sa tržišta povuče Chevrolet. Nakon toga se GM fokusirala na Opel i Vauxhall, ali je i te kompanije prodala PSA grupi tokom ove godine.

 (Dalje)

citroen c3 aircross

Na kraju takmičenja u kojem se našlo 6 finalista, novi kompaktni SUV Citroën C3 Aircross je osvojio nagradu Autobest 2018 za «Best Buy Car of Europe», odnosno, najbolja kupovina vozila za 2018. godinu.

 (Dalje)

When you drive, never drink

Beograd, 14.12.2017. – Samo 18% vozača zna kolika je zakonom dozvoljena količina alkohola prilikom upravljanja vozilom, dok 46% ljudi samo misli da zna.

 (Dalje)

MINI ima novi logo

14 Dec 2017 - 13:31 Vesti Link
mini logo

Automobilski brend britanskog pedigrea, koji je u vlasništvu BMW grupe, dobio je novi, pojednostavljeni logo.

 (Dalje)

Mercedes-Benz AMG Black Series kolekcija

* Serija od četiri Mercedes-Benz AMG Black Series automobila će početkom januara 2018. biti ponuđena na prodaju u SAD-u

 (Dalje)

ferrari gtc4 lusso

Ferrari planira da uvede drugu radnu smenu u proizvodnji, zahvaljujući velikom porastu porudžbina.

 (Dalje)

vw touareg

Kompanija Volkswagen će povući preko 57 hiljada dizel Touareg vozila, nakon što je nemačka KBA grupa otkrila da 3.0 litarski dizel motor koji koristi ovaj SUV ima dva ilegalna uređaja za kontrolu emisija.

 (Dalje)

kamaz

Ruski proizvođač automobila najavio novi model kamiona sa 12-litarskim motorom vlastite proizvodnje i novom kabinom.

 (Dalje)

fiat 500l

Vrednost izvoza 15 najvećih izvoznika u Srbiji za 11 meseci ove godine iznosila je 3,8 milijardi evra

Najveći izvoznik je i dalje kompanija Fijat Krajsler automobili (FCA) Srbija, čiji je fabrika u Kragujevcu izvezla proizvode u vredosti od 870,2 miliona evra, navodi se u saopštenju Ministarstva finansija.

 (Dalje)

eko auto

Ekološko pitanje sve više postaje aktuelna tema i u Srbiji. Na ovaj problem obraća pažnju država, pojedine institucije, različite organizacije, građani, ali i proizvođači automobila i njihovi kupci. Jedna od akcija koje su osmišljene da doprinesu razvoju i unapređenju zaštite životne sredine i promovišu ekološki prihvatljive automobile na domaćem tržištu je i EKO automobil godine u Srbiji.

 (Dalje)

dacia duster

Očekivano, nova generacija Dacije Duster je izabrana za rumunski automobil 2018. godine ("2018 Romanian Car of the Year").

 (Dalje)

tesla semi

Tesla je objavio da je primio nove rezervacije za električni kamion-šleper koji je predstavljen sredinom novembra. Pepsi je postao prvi kupac koji je naručio trocifren broj vozila, pošto je uplatio depozit za nabavku 100 kamiona Tesla Semi

 (Dalje)

fiat punto euroncap

Nezavisna organizacija za ispitivanje bezbednosti automobila (EuroNCAP) je u svojoj najnovijoj, decembarskoj seriji crash testova testirala 15 vozila, a to su Alfa Romeo Giulietta, BMW Serije 6 GT, Dacia Duster, DS 3, Fiat Punto, Ford C-Max, Ford Grand C-Max, Hyundai Kona, Jaguar F-Pace, Kia Stinger, Kia Stonic, MG ZS, Opel Karl, Toyota Aygo i Toyota Yaris.

 (Dalje)