Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Francuski proizvođač automobila PSA Pežo našao se pod istragom francuskog tužilaštva zbog varanja na testovima emisija gasova dizel vozila.

 (Dalje)

Reklama


Poznati dizajner automobila Henrik Fisker je najavio da će predstaviti električni automobil 17. avgusta.

 (Dalje)

Iz Forda su saopštili da je njihov Mustang i u 2016. godini bio najprodavaniji sportski automobil na svetu.

 (Dalje)

Nije dugo trebalo proizvođačima automobila da shvate da napredni setovi baterija mogu da budu iskorišćeni i za druge namene, osim za napajanje električnih automobila.

 (Dalje)

Tesla se uveliko priprema za lansiranje Modela 3, a pojavu novog električnog automobila na tržištu pratiće značajno proširenje mreže punjača pogonskih baterija.

 (Dalje)

I dok jedni kažu da je za "apatiju" Porschea kriv Lamborghinijev Huracan Performante, u nemačkoj kompaniji ipak, neće odustati od Nordschleife rekorda, a novi izazivač verovatno će biti 911 GT2 RS.

 (Dalje)

Reklama


Na tržište dolazi sledeće godine i do stotke će ubrzavati za nešto više od četiri sekunde

 (Dalje)

Nakon sedam veoma uspešnih godina, Audi je skoro spreman da povuče iz prodaje treću generaciju Audija A8 i da na tržište pusti novu verziju.

 (Dalje)

Nakon 12 godina MG automobilska marka vraća se u kontinentalnu Evropu. Kineska firma SAIC od 2011. MG modele prodaje u Velikoj Britaniji, a distribucija i u ostale evropske države će početi 2019.

 (Dalje)

Jedna vlasnica Tesla Model X iz Kine, traži odštetu od proizvođača električnih modela od oko jednog miliona dolara.

 (Dalje)

Novi Civic Type R je Nirburgring prešao za 7:43.80 minuta, što je novi rekord za serijska vozila sa prednjim pogonom na toj nemačkoj stazi dugačkoj 20.8 km.

 (Dalje)

Kao što je već poznato, "hiperautomobil" Mercedes-AMG Project One je predstavljen iza zatvorenih vrata na Sajmu automobila u Ženevi, a već je potvrđeno da će svetsku premijeru doživeti u septembru u Frankfurtu. Sada se pojavila i informacija o njegovoj snazi.

 (Dalje)

Prodaja novih automobila u Britaniji skočila je u martu, dostigavši novi rekord, pošto su Britanci pojurili da obnove vozni park kako bi preduhitrili poresku reformu od koje se očekuje da će pogurati cene naviše.

 (Dalje)

Model E-Tron Quattro najpre će biti ponuđen kupcima u Norveškoj, koja je jedna od najnaklonjenijih evropskih država električnim automobilima.

 (Dalje)

Samo je pitanje vremena kada će BMW ukinuti šestostepeni manuelni i sedmostepeni menjač s dvostrukom spojnicom.

 (Dalje)

Već u prvim danima redovne eksploatacije na najopterećenijoj liniji u gradskom prevozu u Čačku, prvi Volvo hibridni autobusi u Srbiji i na Balkanu sasvim potvrdili deklarisane performanse ali i očekivanja vlasnika – kompanije Autoprevoz doo: prosečna potrošnja je manja za više od trećine u poređenju sa vozilima pokretanim klasičnim dizel-motorima. U sličnoj srazmeri je smanjena i emisija štetnih izduvnih gasova.

 (Dalje)

Povodom premijernog prikazivanja osmog nastavka kultnog filma Fast and Furious, ispred Shopping centra Ušće, organizovano je predstavljanje jedinstvenih automobila sa naših prostora

 (Dalje)

Volkswagen je najavio da će vozila iz nove generacije električnih automobila, koja će lansirati od 2020, imati slične cene kao njihovi modeli sa konvencionalnim motorima.

 (Dalje)

Korporacija General Motors planira da lansira deset električnih i hibridnih vozila s pogonom na benzin i električnu energiju u Kini do 2020. godine, dok proizvođači vozila ubrzavaju proizvodnju alternativnih vozila pod pritiskom Pekinga da promovišu tu industriju.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs