home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


check engine

Istraživanje sprovedeno na oko 4,2 miliona vozila je pokazalo da se najmanje kvare japanski automobili.

 (Dalje)mahindra e2o plus

Mahindra & Mahindra predstavlja jedinog proizvođača električnih automobila u Indiji, a iz ove kompanije stižu vesti o planovima za pravljenje tri električna modela do kraja dekade.

 (Dalje)

tesla shop

Tesla je zbog velike potražnje za Modelom 3 povećala proizvodnju. Ali ta odluka je uticala na globalno tržište baterija.

 (Dalje)

vw golf gtd

Prodaja automobila u Nemačkoj, najvećem evropskom tržištu, u 2018. godini bi trebalo da se smanji za dva posto u odnosu na ovu godinu, na oko 3,4 miliona, izjavio je predsednik Nemačkog udruženja automobilske industrije (VDA).

 (Dalje)

lada vesta

Ministarstvo trgovine RF iznelo je uslove za učešće proizvođača automobila u novom programu državne podrške koji se uvodi umesto sporazuma o serijskom sklapanju vozila koji ističe 2020. godine.

 (Dalje)

alko test

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, sprovešće u periodu od 11. do 17. decembra 2017. godine akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerene na vožnju u alkoholisanom stanju i pod dejstvom psihoaktivnih supstanci.

 (Dalje)

ford ev

Izvršni direktor Forda je siguran je da će Kina povesti revoluciju električnih vozila.

 (Dalje)

lada 4x4

Bio je jedan proizvod koji je široko priznat u svetu kao sovjetski proizvod nove klase. Zvao se džip Niva, rekao je Čubajs

Govoreći na 6. kongresu nanoindustrijalaca, šef državne kompanije Rosnano Anatolij Čubajs je rekao da je automobil „Niva“ jedini sovjetski proizvod koji je priznat u svetu.

 (Dalje)

porsche panamera

Kompanija Porsche je navela da je plug-in hibridna verzija modela Panamera postala pravi uspeh, te je prodavanija od verzije sa konvecnionalnim pogonom. Zauzima čak šezdeset procenata od ukupnog broja profatih automobila.

 (Dalje)

iihs test

Američki IIHS je izabrao 15 najbezbednijih automobila na tržištu

Apsolutni pobednik je Subaru, jedina marka s čak četiri modela u Top Safety Pick Plus, najvišem izboru. Kia, Hyundai, Genesis i Mercedes imaju po dva modela, dok Toyota, BMW i Lincoln imaju po jedan. Inače, Lincoln je jedini američki model s najvišim standardima bezbednosti.

 (Dalje)

citroen cx

Citroen ove nedelje rasprodaje čak 65 automobila iz fabričke kolekcije

Poput većine automobilskih marki i Citroen ima fantastičnu kolekciju vozila i memorabilija iz čitave istorije kompanije. Ona su smeštena u poznatom konzervatorijumu, koji je nažalost veoma retko otvoren za publiku.

 (Dalje)

delphi audi q5

Kompanija koja se bavi razvojem autonomnih vozačkih tehnologija, Delphi Automotive, promenila je svoje ime u Aptiv i planira  drastično smanjenje troškova od preko 90%.

 (Dalje)

tesla model s

Izuzetno visok procenat Tesla automobila sa fabričke trake siđe sa nekim nedostatkom koji zahteva naknadnu intervenciju na vozilu, okrivaju neki bivši, ali i sadašnji radnici ove kompanije.

 (Dalje)

uber

Uber je objavio da je prošlog meseca platio hakeru 100.000 dolara kako ne bi otkrio činjenicu da je provalio u kompjuterski sistem kompanije i uzeo podatke o 57 miliona korisnika.

 (Dalje)

ford escort

Kineski Amazon će prodavati automobile onlajn

Ford je najavio novu saradnju s kineskim internet gigantom Alibabom, uz čiju pomoć će moći da prodaje automobila kupcima u Kini putem Interneta.

 (Dalje)