Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

U glavnom gradu Estonije, Talinu, dogodila se spektakularna potera za motociklistom nakon što je registrovano da je vozio brzinom od 200 km/h.

 (Dalje)

Reklama


Ekipa Rainera Zietlowa je vozilom Volkswagen Amarok V6 TDI, koji je bio opremljen Goodyearovim pneumaticima Wrangler All-Terrain Adventure, postavila novi svetski rekord. Rastojanje od 8.000 kilometara između Dakra i Moskve savladala je za samo 3 dana, 4 sata i 54 minuta.

 (Dalje)

Naravno da ovaj autombil očekuje da ga izvedete u bioskop i platite večeru pre nego što vas pusti unutra, ali ipak, ovaj klasični BMW M3 obećava da ćete biti u krevetu do jutra.

 (Dalje)

Početkom godine, u Tokiju je otvoren prvi samostalni AMG prodajni salon, a Daimler korporacija već najavljuje slične objekte i u Sidneju, Šangaju i Abu Dabiju

 (Dalje)

Mitsubishi Motors Corporation je otvorio novu fabriku u Indoneziji, u Bekasi prefekturi, 37 km istočno od Džakarte.

 (Dalje)

Mini je u 'mini' problemima. Prodaja je u 2016. nešto zakazala, posebno u Americi, pa Britancima treba nova 'zlatna koka'.

 (Dalje)

Ford tvrdi da bi uskoro neki elementi iz enterijera njihovih automobila mogli biti napravljeni od kombinacije bambusa i plastike, kako bi se stvorio super tvrdi material. Bambus se smatra jeftinim jer postiže puni rast u period od dve do pet godina – što je kada se uporedi sa drvetom kojem je potrebno nekoliko decenija da dostigne svoj puni rast, znači da je lako obnovljiv.

 (Dalje)

Reklama


Pre tačno 50  godina nemački proizvođač otvorio je specijalnu test stazu u Štutgartu, u blizini jedne od svojih fabrika.

 (Dalje)

Honda je od 1993. do 2002. prodavala SUV zvan Passport, a radilo se o tehnološkom blizancu modelu Isuzu Rodeo. S obzirom da prodajni rezultati nisu bili sjajni, postepeno ga je zamenio veći model Pilot. Međutim, ime Passport se vraća, jer je Honda ponovo podnela zahtev za zaštitu tog imena.

 (Dalje)

Francuski proizvođač automobila PSA Pežo našao se pod istragom francuskog tužilaštva zbog varanja na testovima emisija gasova dizel vozila.

 (Dalje)

Poznati dizajner automobila Henrik Fisker je najavio da će predstaviti električni automobil 17. avgusta.

 (Dalje)

Iz Forda su saopštili da je njihov Mustang i u 2016. godini bio najprodavaniji sportski automobil na svetu.

 (Dalje)

Nije dugo trebalo proizvođačima automobila da shvate da napredni setovi baterija mogu da budu iskorišćeni i za druge namene, osim za napajanje električnih automobila.

 (Dalje)

Tesla se uveliko priprema za lansiranje Modela 3, a pojavu novog električnog automobila na tržištu pratiće značajno proširenje mreže punjača pogonskih baterija.

 (Dalje)

I dok jedni kažu da je za "apatiju" Porschea kriv Lamborghinijev Huracan Performante, u nemačkoj kompaniji ipak, neće odustati od Nordschleife rekorda, a novi izazivač verovatno će biti 911 GT2 RS.

 (Dalje)

Na tržište dolazi sledeće godine i do stotke će ubrzavati za nešto više od četiri sekunde

 (Dalje)

Nakon sedam veoma uspešnih godina, Audi je skoro spreman da povuče iz prodaje treću generaciju Audija A8 i da na tržište pusti novu verziju.

 (Dalje)

Nakon 12 godina MG automobilska marka vraća se u kontinentalnu Evropu. Kineska firma SAIC od 2011. MG modele prodaje u Velikoj Britaniji, a distribucija i u ostale evropske države će početi 2019.

 (Dalje)

Jedna vlasnica Tesla Model X iz Kine, traži odštetu od proizvođača električnih modela od oko jednog miliona dolara.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs