Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sve je krenulo 2013. godine kada je vlasnik odlučio da javno uništi svoj BMW M6 zbog problema s menjačem i lupkanjem u kabini koje u servisu, bar prema njegovim rečima, nisu uspeli da reše...

Ovaj vlasnik nekolicine BMW modela je verovatno najgori klijent bavarskog proizvođača. Naime, on već godinama javno demonstrira protiv BMW-a zbog prilično bizarnog razloga, a pritom svejedno vozi njihove modele (barem one koje nije razbio). O čemu je reč? Pourmohseni Hadi iz Italije je dugogodišnji nezadovoljni klijent BMW-a koji je ovih dana zapalio svoj BMW Serije 7 ispred muzeja marke u Minhenu. Sve je naravno snimio, a ovo mu nije prvi takav incident. Naime, 2013. godine je izrazio nezadovoljstvo izradom i pouzdanošću svog BMW-a M6 E63. Tada je izjavio da je imao problema s različitim zvukovima u kabini, kao i s lupanjem i nemirnim radom automatskog menjača. U BMW servis je odlazio čak 10 puta, u BMW-u tvrde da je problem otklonjen međutim on tvrdi suprotno. Niko nije želeo da prizna krivicu, a Hadi je zatim odlučio da javno uništi automobil sekirom ispred sajma automobila u Frankfurtu.

Sledeće godine je zapalio BMW Z3, a poslednje javno pokazivanje besa dogodilo se nedavno. Kao što smo već napisali, ovaj put je nastradala Serija 7 koju je Hadi zapalio, pa su intervenisati vatrogasci i policija koja je Hadija odvela u stanicu.

Zanimljivo da je već dao intervju za nemački "Focus Online" u kome je rekao da će ponoviti ovako nešto...

Izvor: Jutarnji.hr/autoklub
  čitanja : 594

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Ovaj čovjek je očigledno psihopata željan pažnje.
Samo su mu Švabe izgleda uzele mjeru zbog njegovih "performansa" , pa je sad "okačio gaće na štap" ,kad pali, nakon novog M6 , 15 godina staru sedmicu od 3000 evrova, hahahaha.

Autor Đorđe 24 Sep 2017, 10:41

Ha ha kad ti se bmw ne svida promjeni marku a ne tuj se pravit pametan ocito je ovdje nesto drugo po strani

Autor Nexus 24 Sep 2017, 11:36

Ne pravi se covek pametan , nego je besan na bmw i ima para da ih blati. I neka je ta 7ca 3000e opet je covek kupio i zapalio samo radi inata a mogu vam reci i lepa je reklama za bmw. Dobra rekla se cuje daleko a losa jos vise!

Autor Neko 24 Sep 2017, 13:27

Ako ako. Sve ove firme imaju politiku da se prave lude, sto moze da prodje tu i tamo, ali ne kada nesto reklamiras kao "ultimate drive machine" a onda ti jedan od najskupljih modela nije savrsen. Mora da bude savrsen, da je hteo Kiu, kupio bi je.

Autor Fordovac 24 Sep 2017, 14:35
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs