Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Iznenadno zaglavljivanje papučice gasa jedna je od najopasnijih stvari koje se mogu dogoditi u vožnji i izazvati paniku koja često ima vrlo bolne posledice.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Porsche je "ljubazno" odbio izazov Minija USA za trku njihovog Coopera S protiv Porschea 911 Carrere S, ali sada se u celu priču umešao i Hyundai.

 (Dalje)

U udesu u Austriji vagoni jednog voza iskočili iz šina i u njima uništena pošiljka rumunskih automobila vredna nekoliko miliona evra.

 (Dalje)

Reklama


Nova generacija Honde Odyssey modelske godine 2011 je najavljena koncept verzijom na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu, a budući da se ovaj serijski model neće prodavati kod nas (u Americi startuje na jesen), ovde samo najosnovnije.

 (Dalje)

VIDEO I : Abarth 500C

 

 (Dalje)

Kao što je nedavno bilo i najavljeno, Range Rover modelske godine 2011 je dobio i novi 4,4 litarski V8 turbo-dizel motor.

 (Dalje)

Sem buduće trovratne Astre Sport Coupe, kao i GSi i OPC varijanti (ova potonja će po poslednjim vestima imati čak 300KS), Opel će porodicu modela Astra još tokom ove jeseni dopuniti i Sports Tourerom, odnosno karavanskom verzijom.

 (Dalje)

Američki Hennessey Performance Engineering je objavio novi set zvaničnih fotografija superautomobila Venom GT, čiji je prvi primerak isporučen kupcu iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs