Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama
Reklama


Više o Aston Martinu Cygnet možete pročitati OVDE
Postoje razni načini da se „uskoči" u Novu godinu, a Amerikanac Trevis Pastrana odlučio je da to učini doslovno i to automobilom.

 (Dalje)

Volvo je objavio promo video nove generacije modela S60, čija premijera se najavljuje za mart naredne godine i Salon automobila u Ženevi.

 (Dalje)

Toyota je saopštila da će na predstojećem Salonu automobila u Nju Delhiju (prva polovina januara 2010.) izložiti i koncept pristupačnog automobila Etios za Indiju i tržišta u razvoju.

 (Dalje)

Kompanija WheelSTO (WSTO) je još pre nekoliko meseci privukla pažnju svojom zanimljivom modifikacijom BMW-a 135i Coupe, a u međuvremenu su predstavili i unapređenu verziju ovog Bavarca.

 (Dalje)

9ff TR 1000, odnosno tjunirani Porsche 911 Turbo, uspeo je da na stazi Papenburg u Nemačkoj postigne najveću brzinu od 391.7 km/h.

 (Dalje)

VIDEO I

Prva generacija VW Pola, turbo AME Racing motor sa 1032KS i 950 Nm obrtnog momenta, šestostepeni manuelni menjač, 0-100 km/h za samo 2,3 sekunde...

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs