Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Pre promocije dugo očekivane nove generacije Passata (zvanično pojavljivanje je zakazano za jesenji Salon u Parizu), u Volkswagenu su pripremili novu Jettu koja se u sadašnjem obliku pojavila početkom 2005. godine.

 (Dalje)

Reklama2011 Mustang GT je dobio novi RTR paket koji podrazumeva, između ostalog, nove amortizere i opruge, RTR točkove od 19 inča sa Falken FK452 gumama, K&N filter za vazduh, aerodinamički paket, posebne oznake i skromno pojačanje motora (421KS).

 (Dalje)

Američki GT Haus je inspirisan trkačkim BMW-om M3 GT2 napravio atraktivniju verziju M3 Coupea, koji naravno najviše pažnje privlači body kit-om od karbon fibera, a naročito velikim zadnjim krilom.

 (Dalje)

Reklama


Od kada je u maju predstavljena, nova Volkswagen igrica „Touareg Challenge“ doživela je neverovatan uspeh. Do danas je ova igrica „skinuta“ sa interneta više od milion puta.

 (Dalje)

Nakon duže pauze, u ponudu se vratio najmanji "suzuki". Sedma generacija modela "alto" je atraktivnija, bezbednija i štedljivija nego ikad.

 (Dalje)

U pravom "David protiv Golijata" stilu Mini USA se odlučio na jedan po svemu sudeći pametan marketinški potez - izazvati Porsche na trku.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs