Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Do sada smo otkrili mnogo informacija o novoj generaciji Honde Civic, a japanski proizvođač je svog igrača u C segmentu konačno podvrgao sve rigoroznijem Euro NCAP testu bezbednosti. Rezultati su iznad očekivanja – za novi Civic već sada kažu da je jedan od bezbednijih automobila u klasi.

 (Dalje)

Reklama


* motor V8 sa 750KS, sledećeg meseca učestvuje na takmičenju Baja 1000 sa Arminom Schwarzom za volanom

 (Dalje)Reklama


Volvo priprema naslednika sadašnjeg modela C30, a njegova verzija sa pet vrata bi trebalo da konkuriše automobilima kao što su Audi A3 Sportback i BMW serije 1.

 (Dalje)

Ekipa "Red Bula" definitivno ne poznaje granice, nakon što je Nil Jani provozao šampionski bolid Formule 1 na najvišem automobilskom putu na svetu.

 (Dalje)

VIDEO I (Dalje)

1. april je još daleko za većinu od nas, ali ne i za BMW Singapur koji je nastavio sa svojim podvalama. Mada mnogi od nas ne vole šale na svoj račun, u ovoj bi većina vas želela da učestvuje.

 (Dalje)

Vozač kamiona nije ni usporio ispred pešačkog prelaza i udara 29-godišnju ženu na biciklu

*snimljeno u RumunijiOvaj spot je snimljen u svrhu reklamne kampanje za Original Penguin modnu marku i njihovo dugogodišnje postojanje.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs