Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Audi je novi A8 u produženoj L varijanti prikazao još u aprilu na Salona automobila u Pekingu dok će kupcima u Nemačkoj biti dostupan od početka oktobra, i to po ceni od 79.900 evra pa naviše.

 (Dalje)

Kompanija "Nisan", treći po veličini japanski proizvođač kola, predstavila je juče novi manji kompaktni automobil "marč", koji je počeo da se izrađuje na Tajlandu za prodaju u Japanu, čime je nastavljen trend japanskih autokompanija da prebacuju proizvodnju vozila u inostranstvo.

 (Dalje)

McLaren je nedavno javnosti na Goodwood festivalu pokazao svoj novi model MP4-12C, za koji je po pisanju britanskih medija zainteresovano već 2.700 kupaca.

 (Dalje)

BMW je objavio još nekoliko video klipova o modelu M3 GTS sa 450KS, koji od 0-100 km/h stiže za 4,4 sekunde a može do maksimalnih 305 km/h.

 (Dalje) (Dalje)

Reklama


Tri dizajnera (Francisco Costa, Diane von Furstenberg i Kenneth Cole) kreirali su tri specijalna Minija koja će biti prodata na aukciji tokom ovogodišnjeg izdanja "Life Ball" događaja (najveći HIV/AIDS dobrotvorni događaj u Evropi koji će se održati 17. jula u Beču).

 (Dalje)

Ovo je dugo najavljivani Peugeot 508 koji će svetsku premijeru imati ove jeseni na domaćem terenu Salona automobila u Parizu.

 (Dalje)

Više o Bugattiju Veyron 16.4 Super Sport možete pročitati OVDE.VIDEO I

Od jeseni će kupcima na raspolaganju stajati blago osveženi Smart ForTwo, modelske godine 2011., čije su glavne karakterisike doterani eksterijer, unapređeni enterijer, bogatija oprema i motori sa smanjenom potrošnjom goriva i emisijom CO2.

 (Dalje)

Mada su se prošle godine pojavile informacije da će Citroen GT (predstavljen još 2008. na Salonu u Parizu) ući i u proizvodnju, to se, bar po poslednjim vestima, ipak neće desiti. 

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs