Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

 

Pre 15 dana su na internet procurele prve slike osveženog Minija, Minija Cabrio i Minija Clubman, a sada je BMW i zvanično objavio fotografije i detalje o ovim modelima.

 (Dalje)

Reklama


Kao što je poznato, Alfa Romeo ovih dana obeležava svoju stogodišnjicu, pa tim povodom evo na jednom mestu 40 reklama ove italijanske marke. (Dalje)

Vek postojanja kompanije Alfa Romeo svečano je obeležen u Fiat Centru u Beogradu, u prisustvu sto najvatrenijih ljubitelja ovog brenda, članova kluba Alfa Romeo Srbija.

 (Dalje)

Više o Mercedesu SLS AMG E-Cell možete pročitati OVDE.Reklama


Na konferenciji za novinare održanoj 24.06.2010. i upriličenoj u, za ovu priliku posebno dizajniranom, salonu automobila Vitro Group prekoputa Ade, predstavljen je premijerno u Srbiji Citroen DS3.

 (Dalje)

Nakon kupe, hečbek, karavan, monovolumen, pa čak i limuzinske verzije, stigao je i "megan" sa otvorenim krovom.

 (Dalje)

Italijanski Sicurauto je objavio video zapis jednostavnog servisnog zahvata kojim se uklanja problem potencijalnog zaglavljivanja papučice gasa na Alfa Romeo Giulietti.

 (Dalje)

Suzuki je objavio novi set zvaničnih fotografija novog Swifta (dostupne su i prve slike trovratne varijante) koji, bar što se tiče izgleda, predstavlja evoluciju dosadašnje verzije, poznate još od Salona automobila u Parizu 2004. godine.

 (Dalje)

Ford je za predstojeći događaj Le Mans Classic (od 9. do 11. jula) pripremio specijalno Le Mans Classic izdanje Focusa RS (305KS i 440 Nm), odnosno pet Focusa RS, svaki u poseboj kombinaciji boja.

 (Dalje)

Famozna trka između Minija Cooper S i Porschea 911 napokon je održana na posebno pripremljenoj stazi u sklopu autodroma Road Atlanta u SAD-u.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs