Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Na Trgu Tjenanmen u Pekingu je 1. oktobra održana svečanost povodom šezdesete godišnjice Narodne Republike Kine, čiji deo je bila i velika vojna parada.

 (Dalje)

Reklama


Više o Aston Martinu Rapide možete pročitati OVDE.VIDEO I : Volkswagen Golf Variant

 (Dalje)

Reklama


U Torontu je pre nekoliko dana Infiniti Canada predstavio unikatni model Infiniti G37 Anniversary Art Project Vehicle, rad Heidi Taillefer, umetnice iz Montreala (kojoj je inače trebalo skoro mesec dana kako bi ručno oslikala eksterijer ovog automobila), a sve povodom obeležavanja 20-godišnjice Infinitija.

 (Dalje)

Više o Mercedesu SLS AMG možete pročitati OVDEViše o Miniju Roadster Concept možete pročitati OVDE.Fordova F-serija je kompletirana novim Fordom Super Duty, modelske godine 2011.

 (Dalje)

Japanska "Honda" je u Tokiju predstavila novo personalno prevozno sredstvo - unicikl - koji može da se kreće u svakom zadatom pravcu.

 (Dalje)

Kao što je bilo i najavljeno početkom meseca, Toyota je u Teksasu i zvanično predstavila novu, petu generaciju modela 4Runner, modelske godine 2010.

 (Dalje)

Ford Motor Company je danas u Indiji najavio dugo očekivani novi mali model koji će se proizvoditi u Fordovoj Chennai fabrici u Indiji.

 (Dalje)

Nedavno je General Motors pokrenuo novi sajt nazvan "The Lab", gde prikazuje buduće projekte svog Advanced Design tima.

 (Dalje)

VIDEO I : Citroen DS3

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs