Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Sem sa budućim SLS AMG Roadsterom, porodica ovog Mercedesovog sportskog modela će biti proširena i varijantom sa elektropogonom.

 (Dalje)

Reklama


Iznenadno zaglavljivanje papučice gasa jedna je od najopasnijih stvari koje se mogu dogoditi u vožnji i izazvati paniku koja često ima vrlo bolne posledice.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Porsche je "ljubazno" odbio izazov Minija USA za trku njihovog Coopera S protiv Porschea 911 Carrere S, ali sada se u celu priču umešao i Hyundai.

 (Dalje)

Reklama


U udesu u Austriji vagoni jednog voza iskočili iz šina i u njima uništena pošiljka rumunskih automobila vredna nekoliko miliona evra.

 (Dalje)

Nova generacija Honde Odyssey modelske godine 2011 je najavljena koncept verzijom na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu, a budući da se ovaj serijski model neće prodavati kod nas (u Americi startuje na jesen), ovde samo najosnovnije.

 (Dalje)

VIDEO I : Abarth 500C

 

 (Dalje)

Kao što je nedavno bilo i najavljeno, Range Rover modelske godine 2011 je dobio i novi 4,4 litarski V8 turbo-dizel motor.

 (Dalje)

Sem buduće trovratne Astre Sport Coupe, kao i GSi i OPC varijanti (ova potonja će po poslednjim vestima imati čak 300KS), Opel će porodicu modela Astra još tokom ove jeseni dopuniti i Sports Tourerom, odnosno karavanskom verzijom.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs