Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Više o Continentalu Supersports Convertible možete pročitati OVDE. 

Pre 15 dana su na internet procurele prve slike osveženog Minija, Minija Cabrio i Minija Clubman, a sada je BMW i zvanično objavio fotografije i detalje o ovim modelima.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Alfa Romeo ovih dana obeležava svoju stogodišnjicu, pa tim povodom evo na jednom mestu 40 reklama ove italijanske marke. (Dalje)

Reklama


Vek postojanja kompanije Alfa Romeo svečano je obeležen u Fiat Centru u Beogradu, u prisustvu sto najvatrenijih ljubitelja ovog brenda, članova kluba Alfa Romeo Srbija.

 (Dalje)

Više o Mercedesu SLS AMG E-Cell možete pročitati OVDE.Na konferenciji za novinare održanoj 24.06.2010. i upriličenoj u, za ovu priliku posebno dizajniranom, salonu automobila Vitro Group prekoputa Ade, predstavljen je premijerno u Srbiji Citroen DS3.

 (Dalje)

Nakon kupe, hečbek, karavan, monovolumen, pa čak i limuzinske verzije, stigao je i "megan" sa otvorenim krovom.

 (Dalje)

Italijanski Sicurauto je objavio video zapis jednostavnog servisnog zahvata kojim se uklanja problem potencijalnog zaglavljivanja papučice gasa na Alfa Romeo Giulietti.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs