Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Suzuki je objavio novi set zvaničnih fotografija novog Swifta (dostupne su i prve slike trovratne varijante) koji, bar što se tiče izgleda, predstavlja evoluciju dosadašnje verzije, poznate još od Salona automobila u Parizu 2004. godine.

 (Dalje)

Reklama


Ford je za predstojeći događaj Le Mans Classic (od 9. do 11. jula) pripremio specijalno Le Mans Classic izdanje Focusa RS (305KS i 440 Nm), odnosno pet Focusa RS, svaki u poseboj kombinaciji boja.

 (Dalje)

Famozna trka između Minija Cooper S i Porschea 911 napokon je održana na posebno pripremljenoj stazi u sklopu autodroma Road Atlanta u SAD-u.

 (Dalje)

Sem sa budućim SLS AMG Roadsterom, porodica ovog Mercedesovog sportskog modela će biti proširena i varijantom sa elektropogonom.

 (Dalje)Reklama


Iznenadno zaglavljivanje papučice gasa jedna je od najopasnijih stvari koje se mogu dogoditi u vožnji i izazvati paniku koja često ima vrlo bolne posledice.

 (Dalje)

Kao što je poznato, Porsche je "ljubazno" odbio izazov Minija USA za trku njihovog Coopera S protiv Porschea 911 Carrere S, ali sada se u celu priču umešao i Hyundai.

 (Dalje)

U udesu u Austriji vagoni jednog voza iskočili iz šina i u njima uništena pošiljka rumunskih automobila vredna nekoliko miliona evra.

 (Dalje)

Nova generacija Honde Odyssey modelske godine 2011 je najavljena koncept verzijom na ovogodišnjem Salonu automobila u Čikagu, a budući da se ovaj serijski model neće prodavati kod nas (u Americi startuje na jesen), ovde samo najosnovnije.

 (Dalje)

VIDEO I : Abarth 500C

 

 (Dalje)

Kao što je nedavno bilo i najavljeno, Range Rover modelske godine 2011 je dobio i novi 4,4 litarski V8 turbo-dizel motor.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs