Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Ruski pokret “Stop a Douchebag”, koji ima za cilj da podigne svest vozača i zaustavi bahatost u saobraćaju, nedavno je dobio “ispomoć” u vidu ekipe bodibildera!

 (Dalje)

"Panda" je mali automobil, ali očigledno ima velike mogućnosti. Pogledajte...

 (Dalje)Reklama


VIDEO: Ford GT

20 Jun, 2017 - 01:13 Video Komentari (0) comments  English


BMW je prošle godine na sajmu automobila u Parizu predstavio novi crossover X2 (F39), i to u formi studije, dok će prodaja serijskog modela verovatno startovati početkom 2018. godine. Do tada, pred nama je novi špijunski video maskiranog test primerka.

 (Dalje)

Automobil je bukvalno doleteo iz suprotnog smera i pogodio autobus

Snimak prikazuje nesvakidašnju saobraćajnu nesreću koja se desila na japanskom autoputu kada je automobil iz suprotnog smera zbog nekontroliranog kretanja preleteo zaštitne ograde na drugu stranu autoputa i zatim pogodio autobus.

 (Dalje)

Nešto više o BMW-u X7 pročitajte OVDE.Nakon što je nedavno Aston Martin na Twitteru objavio prve slike serijske verzije njihovog novog modela Valkyrie, sada se pojavio i kraći video ovog hyperacara u kome se vidi i unutrašnjost.

 (Dalje)


Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs