Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ako ste milioner, verovatno vam obična pizza ništa ne znači. Međutim, ako ste vlasnik jednog atraktivnog automobila marke Lamborghini, možda bi vas mogla zainteresovati pizza ispečena na vatri iz "auspuha" moćne mašine.

 (Dalje)

Reklama


Jednu damu u državi Džordžiji u SAD-u saobraćajni znakovi, svetlosna signalizacija, pa ni činjenica da je put “mekan’, nisu sprečili da svoj automobil parkira na sveže betoniranu površinu na saobraćajnici, ispred kuće svojih roditelja.

 (Dalje)

Prvi vlasnik modela Lamborghini Centenario Roadster u USA, dobio je svoj automobil, ali na veoma neobičan način. Svoj novi auto očekivao je sa mašnicom na krovu, međutim, automobil je stigao u drvenoj kutiji. Šta mislite, zašto?

 (Dalje)

Do sada smo više puta bili u prilici da vidimo kako ruski “mehaničari” imaju odlične ideje kada su u pitanju multifunkcionalna vozila, a ovaj GV3 – kombinacija “guseničara” i UAZ-469 najbolji je primer toga!

 (Dalje)

Britanska kraljica Elizabeta Druga prijavljena je policiji jer se vozila na zadnjem sedištu automobila bez vezanog sigurnosnog pojasa!

 (Dalje)

U Parizu se održava Međunarodni sajam vazduhoplovstva gde su prikazani, između ostalog, i leteći automobili i bicikli, supersonični avion, tehnologija za zaštitu od dronova...

 (Dalje)

Policija u Los Anđelesu je saznala iz prve ruke šta može da se desi kada se ne napravi dobra selekcija kandidata. Dva muškarca u dobi od 15 i 17 godina kao i 16-godišnjakinja, polaznici policijskog programa za kadete, pokazali su da ipak nemaju ono što im treba da bi dobili policijske uniforme.

 (Dalje)

Reklama


Vodooptorno vuneno odelo koje vuče inspiraciju iz Giuliette

Dugmad od ugljeničnih vlakana, crveni šavovi, vodootporna spoljašnjost sa mrežastom unutrašnjosti, koja reguliše temperaturu. Ovo zvuči kao opis automobila, zar ne? Međutim, reč je o modernom odelu, kreaciji britanskog krojača, koji je za ovu priliku iskoristio italijansku vunu. Kao i sve ostalo italijansko, tako i njihova vuna ima „dušu i strast“.

 (Dalje)

Normalno je da vozač ponekad zgubi strpljenje. Međutim, i u takvim situacijama treba kontrolisati svoje ponašanje, jer posledice mogu biti veoma negativne. Uostalom, mi ne znamo ko sedi u drugom automobilu i kakve je naravi.

 (Dalje)

* novi rekord je postavio južnoafrički novinar Jesse Adams koji je sa Toyotom GT86 pet sati i 46 minuta kontinuirano driftovao, prešavši 102.5 milja (165.04 km).

 (Dalje)

Sama će javiti da je došlo do oštećenja

Michelin je ponovo otklonio mišljenje po kome se gume automobila svrstavaju u kategoriju dosadnih i nezanimljivih delova. To je uspeo novim konceptom koji nosi naziv Vizionarski koncept, a koji u stvari predstavlja Michelinovu viziju gume budućnosti. 

 (Dalje)

* Renault i De Blangy nude ženama četiri različite boje ovog laka (Dragée Blue, Flamme Red, Etoilé Black i Eclair Yellow), po ceni od 8,90 evra po bočici.

 (Dalje)

* autor je umetnik Stephen Elliott Webb, a radi se o verziji sa 2,0 litarskim turbo motorom sa 280KS dok cena iznosi 99.999 dolara

 (Dalje)

Nije nikakva tajna da su tradicionalni igrači automobilske industrije poput Audija, Daimlera i njima sličnim pomalo podbacili kada su u pitanju električna vozila. Za razliku od Tesle koja je fokusirana samo na taj segment, ovi proizvođači i dalje imaju čitav niz modela koji su bazirani na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem i čiji razvoj treba da se otplati kroz prodaju takvih modela.

 (Dalje)

Prvi tramvaj koji se kreće bez šina lansiran je u jednom gradu u centralnokineskoj provinciji Hunan.

 (Dalje)

Mnoge luksuzne automobilske marke dodatno zarađuju prodajući brendirani asesoar – od satova do kožnih torbi. Među njima je i britanski Aston Martin koji je na tržište lansirao liniju elegantnih patika.

 (Dalje)

Superautomobili nikada nisu bili dizajnirani kako bi delovali suptilno, ali to nije sprečilo bogate slavne ličnosti da kreiraju određene neprimerene modifikacije na svojim vozilima kako bi se ona isticala iz mase.

 (Dalje)


Britanski proizvođač Peel izrađivao je 1960-tih neke od najmanjih automobila na svetu, a jedan od retkih očuvanih primeraka uskoro će biti ponuđen na prodaju.

 (Dalje)

Još jedan vlasnik legendarnog DeLoreana je pokušao da putuje kroz vreme.

 (Dalje)


1 2 3 ... 82 83 84  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs