Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O namaReklama


Nećak legendarnog Johna DeLoreana, poznatog po automobilu iz serijala filmova "Povratak u budućnost", Paul DeLorean, saopštio je da intenzivno radi na letećem automobilu, koji će nositi naziv DR-7.

 (Dalje)

* Cena je 79.99 američkih dolara

 (Dalje)

Kako piše B92, specijalna boja koju Porsche nudi kao opciju za model 911 Turbo S, koštaće vlasnika automobila neverovatnih 82.645 evra, što je u rangu cene standardnog Porschea 911 Carrera.

 (Dalje)


Popularni pick-up marke Toyota, važi za veoma izdržljiv automobil. Pre četrnaest godina, jedan primerak je uspeo da "preživi", a gde je on danas?

 (Dalje)

Kako prenosi B92, u jednoj od najneobičnijih vansudskih nagodbi, Porsche se obavezao da vlasnicima određenih modela ove marke u SAD isplati novac - za kupovinu naočara za sunce.

 (Dalje)

Stare Mercedese mnogi doživljavaju kao najpouzdanije automobile u istoriji. S razlogom...

 (Dalje)

ReklamaI nezahtevniji kupci neskloni individualizaciji će za novi Rolls Royce neretko odvojiti pola miliona evra, a sve da bi vozili najluksuzniju limuzinu na svetu.

 (Dalje)

Ekipa “Spaček” avanture stigla je u Vranje posle “kruga po Evropi” i putovanja od 17 dana. Vranjanci su ostvarili pravi poduhvat prevalivši kroz 11 država ravno 8.870 kilometara.

 (Dalje)

Pre svega treba napomenuti da je izuzetno loša ideja voziti automobil na rezervi. Svakom vozaču se desi da mu se iz ovog ili onog razloga ponekad upali lampica koja indicira manjak goriva, ali to ne znači da bi vam ovakvo ponašanje trebalo preći u naviku.

 (Dalje)

Ukoliko imate naviku da pretražujute automobilske male oglae sigurno ste i sami ponekad naleteli na ponudu veka zbog koje ste pomislili da je u pitanju nekakva greška ili prevara. Ovo je jedan od ovakvih primera koji nije ni jedno ni drugo.

 (Dalje)

Volkswagen je pokrenuo neobičnu međunarodnu kampanju za model Arteon. Punu lepotu automobila dočarava nam fotograf Pete Eckert. Pitate se, šta je tu čudno? Američki fotograf je slep.

 (Dalje)

McLaren se nedavno odlučio na neobičan način propagiranja modela 720S. Repliku ovog ultimativnog automobila, tim je napravio od Lego kockica. Pogledajte kako se odvijao ovaj zanimljiv proces.

 (Dalje)

Nema sumnje da se radi o jednoj od najbizarnijih krađa u poslednje vreme.

 (Dalje)

U zemlji u kojoj mnogi stanovnici praktično žive u automobilu, praćenje bogosluženja iz parkiranog vozila i nije veliko iznenađenje.

 (Dalje)

Kako prenosi B92, nemački profesionalac Marcel Siem nagrađen je automobilom vrednim 158.000 evra nakon što je na golf takmičenju u Hamburgu ubacio lopticu direktno u rupu sa razdaljine od 155 metara.

 (Dalje)

* za izgled su odgovorni italijanski umetnici Maurizio Cattelan i Pierpaolo Ferrari, napravljen je za BMW France, pri čemu je interno poznat i kao "Spaghetti Car"

 (Dalje)

I britanska policija se može pohvaliti prestižnim automobilima u svom voznom parku, kao što je ovaj Rolls-Royce Ghost Black Badge. Ipak, postoji i jedna mala “začkolica”...

 (Dalje)

Definitivno ima ideja koje nas ostavljaju u čudu. Među njima je i džin koji se prodaje sa potopljenim delovima Harlija, i to po paprenoj ceni

 (Dalje)


1 2 3 ... 84 85 86  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs