Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Bentley Bentayga jedan od najluksuznijih SUV na svetu zahvaljujući čuvenom tjuneru Mulliner proširuje polje dorade vozila u do sada nezamislivom pravcu.

 (Dalje)

Reklama


Namenjen ljubitelima sportskih BMW automobila, iz Švajcarske stiže automatski hronograf, izrađen od nerđajućeg čelika

 (Dalje)

Svaki ljubitelj automobila, želi da napravi lepu fotografiju sa svojim četvorotočkašem. Želja za što boljom fotkom modela Land Rover Discovery umalo se završila uništenjem automobila, jer je vlasnik svoj auto parkirao previše blizu okeana.

 (Dalje)

Naslov sve govori.

Dvojac iz Holandije, jedan naučnik i jedan dizajner, napravili su kako oni kažu, viziju budućnosti motociklizma. Motocikl koji su izradili u potpunosti je u skladu sa načelima ekologije.

 (Dalje)

Da i odlazak obližnjem doktoru na rutinski pregled ponekad može a bude prava avantura, pokazala nam je 83-godišnja engleska baka.

 (Dalje)

Višestruki reli šampion Hrvatske i nekadašnji učesnik u FIA Svetskom reli šampionatu, Juraj Šebalj, na svom Facebook profilu objavio je fotografiju, koja na veoma slikovit način opisuje koja je razlika između seljaka i sealjačine.

 (Dalje)

Ako se ovaj projekat pokaže uspešnim, u Švedskoj će posao prevoz otpada biti većim delom automatizovan.

 (Dalje)

Reklama


Na stazi gde je snimljen rimejk holivudskog klasika „Ben Hur“ prošle godine, odigrala se fantastična bitka između dve ere — trka rimske kočije koje vuku dva konja i „ferarija“.

 (Dalje)

Ime mu je Daymak C5 Blast, a do stotke stiže brže od Chirona, Tesle i Rimca.

 (Dalje)

Ova neobična zgrada u Singapuru je u vlasništvu kompanije Autobahn Motors specijalizovane za prodaju polovnih automobila. U zgradu je smešteno više od 80 superautomobila koji su raspoređeni na 15 spratova zgrade. Među njima se ističu McLaren, Porsche, Lamborghini, Bentley, Ferrari i ostali luksuzni modeli.

 (Dalje)

Francuska startap kompanija Sea Bubbles napravila je prototip revolucionarnog gradskog prevoznog sredstva, „jajolikog“ rečnog šatla koji bi uskoro mogao da zaplovi Parizom kao vodeni taksi kompanije Uber.

 (Dalje)

Planeri i arhitekte u Kini definitivno pomeraju granice. Najnoviji primer nam dolazi iz Chongqinga, na jugozapadu Kine, gde voz prolazi bukvalno kroz kompleks zgrada.

 (Dalje)

Kompanija Tojota usredsredila se na futuristički projekat vožnje po nebu, budući da japanski proizvođač vozila namerava da za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine lansira svoj leteći automobil.

 (Dalje)

Bentley će uskoro ponuditi i tu mogućnost za kupce vegane

Direktor dizajna Stefan Sielaff izjavio je da među njihovim kupcima ima i vegana koji se groze sedenja na odranoj koži jedne od dvadesetak vrsti životinja čija koža se koristi za enterijere pa će pridobijanje ovog segmenta kupaca biti prilično važan korak za Bentley.

 (Dalje)

Skidanje kilometraže je samo jedan od alata za dodatnu zaradu kod prevaranata u mešetarenju automobilima.

 (Dalje)

Devojka koja je nedavno položila vožnju poslala je fenomenalnu poruku drugim učesnicima u saobraćaju!

 (Dalje)

Vlasnici "grešno" skupih stanova u neboderu Porsche Tower u Miamiju, imaju "garaže" i na šezdesetom spratu. Tako njihovi ljubimci mogu živeti sa njima.

 (Dalje)

Izgled novog Ford Mustanga (2018) iznenadio je mnoge, što se posebno odnosi na njegov prednji deo, drastično različit od prethodnog modela, posebno zato što je u pitanju bilo unapređenje, a ne novi model.

 (Dalje)

Većina supersportskih automobila godišnje odradi zanemarljivu kilometražu, ali ne i ovaj Lamborghini koji je u svom životnom veku preživeo stotine vozača, mesece torture na stazi i jednu totalku, a pritom je nakupio rekordnu kilometražu kao nijedan Lambo pre njega.

 (Dalje)


1 2 3 ... 80 81 82  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs