Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Bezbednosni robot koji ima zadatak da čuva imovinu i osobe, bio je žrtva napada čoveka u alkoholisanom stanju na parkingu ispred šoping centra u Kaliforniji

 (Dalje)

Reklama


Ako nije najverniji, onda je sigurno najstariji Lexusov klijent.

 (Dalje)

Žene vozači stalno su na meti muškaraca da su za volanom spore, neodlučne, da ne znaju da voze... Ničim izazvano žrtve su mnogih predrasuda, a dobar deo njih bolji su vozači od bilo kog muškarca.

 (Dalje)

Putnici najnovijeg kruzera kompanije Norwegian Cruise Line moći će da uživaju u vožnji kartinga tokom krstarenja. Karting staza nalazi se na najvišoj palubi a napravljena je u saradnji sa Ferrarijem.

 (Dalje)

Policija je u Australiji zaustavila dvanaestogodišnjeg dečaka koji je vozio automobil autoputem prema Pertu.

 (Dalje)

Proizvođač pneumatika, Bridgestone, razvio je "bezvazdušnu" biciklističku gumu koja je konstruisana tako da neće moći da se se probuši.

 (Dalje)

U Ostinu u Teksasu je održano neobično takmičenje u kome je muškarac osvojio novu Kiju Optimu nakon što ju je ljubio 50 sati.

 (Dalje)

Reklama


Krstarice koje poseduju određene policijske snage sveta mogu biti veoma iritirajuće, posebno onda kada ih uočite u retrovizoru dok vam se približavaju velikom brzinom i upaljenim rotacionim svetlima.

 (Dalje)

Potrebno je samo malo mašte i vaš automobil, iako prljav, može postati pravo remek delo!

 (Dalje)

Internet je prepun originalnih ideja, ali malo toga je funkcionalno i praktično. Start-up projekat Lanmodo ispunjava sve kriterijume. Pogledajte prvu garažu koja može da stane u prtljažnik vašeg automobila.

 (Dalje)

Foto: Reddit.comAko izuzmemo nekoliko bolida, vlasnik ovog autića će nakon prodaje moći da kupi bilo koji automobil iz VW koncerna. O legendarnom kombiju da i ne govorimo.

 (Dalje)

Britanski proizvođač automobila je najavio novu luksuznu seriju nameštaja, tako da svi vlasnici vozila sada mogu u kući imati i sofu koja će u potpunosti u skladu sa sedištima u njihovim automobilima.

 (Dalje)

Jedna vlasnica je pre 21 godinu izgubila ključeve svog Mercedesa SL 500 i ostavila ga u garaži, što će joj sada doneti solidnu zaradu

 (Dalje)

Dvojica najboljih prijatelja iz Bečeja kreću na neverovatan put od čak 20.000 kilometara

Mladi Bečejci Ninoslav Trajković (23) i Đorđe Ilčešin (23) studenti iz Novog Sada pripremaju se za avanturu koja bi trebalo da traje 60 dana kada planiraju da obiđu više od 14 zemalja istočne Evrope i Azije.

 (Dalje)

Policija u Kini je obavestila javnost da je vozač automobilom krenuo pravo u reku jer mu je, kako sam kaže, GPS uređaj pokazao da je to pravi put

 (Dalje)

Svi mi želimo barem da provozamo ovaj automobil, i mnogi od nas to neće uspeti.

 (Dalje)

Ako vaša beba voli da spava u automobilu, Ford ima lepe vesti za vas - predstavio je dečiji krevetac, koji simulira vožnju u automobilu.

 (Dalje)

Engleski sajt koji se bavi osiguranjima - Insure the Gap, detaljno je izračunao svu štetu koja je počinjena u do sada objavljenim filmovima serijala o automobilima "Fast & Furious".

 (Dalje)

Mick Schumacher, sin sedmostrukog F1 šampiona, Michaela Schumachera, započeo je saradnju sa Mercedes-Benzom. Prvi zanimljiv video projekat nosi naziv "Fahrschule Furious"...

 (Dalje)


1 2 3 ... 79 80 81  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs