Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ako vaša beba voli da spava u automobilu, Ford ima lepe vesti za vas - predstavio je dečiji krevetac, koji simulira vožnju u automobilu.

Projekat nosi naziv Ford Max Motor Dreams. Krevetac je opremljen reproduktorima, LED osvetljenjem i pokretnim dušekom. Iz Forda ističu, da ovaj krevetac oponaša vožnju u automobilu, što je posebno dobro za decu koju vožnja autom odmah odvodi u dubok san.

Krevetac je razvio Alejandro López Bravo u jednom kreativnom studiju u Španiji. Naravno, tu je i mogućnost povezivanja sa "pametnim telefonom", kojim se može podešavati zvuk, udaljenost i pokreti tokom "putovanja". Zvučnik emituje prigušeni zvuk motora i okolnne zvukove, a LED osvetljenje oponaša uličnu rasvetu. Sam matrac oponaša kretanje automobila kroz krivine.

Cena ovog proizvoda nije poznata, jer je još uvek u fazi razvoja. Tačnije, nije poznato da li će krevetac ući u serijsku proizvodnju. S obzirom na naprednu tehnologiju, čini se da ovaj krevetac, ako stigne do prodajnih salona, neće biti jeftin.

Izvor: Automagazin.rs
  čitanja : 565

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

Super stvarčica, ima čak i "ambijentalno". :)

Autor P1 09 Apr 2017, 21:30
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs