Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Internet je prepun originalnih ideja, ali malo toga je funkcionalno i praktično. Start-up projekat Lanmodo ispunjava sve kriterijume. Pogledajte prvu garažu koja može da stane u prtljažnik vašeg automobila.

Lanmdo je specijalna vrsta šatora, koji je dizajniran da zaštiti vaš automobil od različitih vremenskih pojava. Cela instalacija traje pola minuta, a fiksira se preko vakumske trake na krov automobila. Šatorom se može manipulisati preko daljinskog upravljača, u zavisnosti od vremenskih prilika.

Konstrukcija je napravljena od čvrstog fiberglasa, koja treba da izdrži različite vremenske uslove. Sve površine su dobile specijalni premaz, kako bi se sprečilo grebanje laka automobila. Proizvođač navodi, da ovaj "šator" treba da zaštiti automobil od prašine, ptica, grada, kiše i snega. Takođe, u situacijama kada je temperatura vazduha visoka, specijalni materijali utiču na smanjenje toplote i sunčivih zraka koji dolaze do automobila.

Akumulator koji je integrisan u sistem, služi za manipulaciju šatorom, ali može poslužiti i kao izvor energije, za osvetlenje ili punjenje telefona.

Izvor: Automagazin.rs
  čitanja : 912

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari

A šta se desi ako za vreme nevremena dune vetar?

Autor ivan 17 Apr 2017, 14:38

I meni je vjetar prvo pao na pamet , tako da je ovo jedna vrhunska glupost.

Autor Đorđe 17 Apr 2017, 14:49

Meni se ovo prvenstveno svidja kao opcija za ljetne vrućine.

Autor Srećko Nesreća 17 Apr 2017, 16:40
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs