Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

I nezahtevniji kupci neskloni individualizaciji će za novi Rolls Royce neretko odvojiti pola miliona evra, a sve da bi vozili najluksuzniju limuzinu na svetu.

Ipak, može se ići i drugim putem. Nelakirani crni branici i kućišta retrovizora, kao i mesnate gume na čeličnim naplacima lišenim čak i plastičnih poklopaca su znakovi osnovnih, ulaznih modela kakvi su neretko i dvostruko jeftiniji od najopremljenijih verzija. E sad, ako to preslikamo na Rolls-Royce to bi značilo bar 200.000 evra. Kako bi to izgledalo u praksi na uvid nam daje X-Tomi Design, koji se opet malo poigrao s Phantomom.

Realno, za one kojima dizajn nije na prvom mestu ovo bi čak moglo da prođe. Važno je da monstruozni V12 ostaje u igri, a 22-inčni naplaci s mehanizmom koji drži logo uvek u horizontali ipak spada samo u stilske figure, zar ne? Pritom obratite pažnju da nema ni dvobojne verzije spoljašnjosti, ali ni laserskih svetala, navodno najboljih na svetu.

Izvor: Index.hr

Render: Xtomi.blogspot.hu
  čitanja : 266

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs