Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ako ste obratili pažnju na detalje prilikom gledanja novog SF filma Blade Runner 2049, onda ste možda i primetili koji to automobil “pilotira” Detektiv K, odnosno Ryan Gosling!?

Ako ste ljubitelj SF filmova, a naročito poklonik kultnog Blade Runner ostvarenja iz davne 1982. godine, onda svakako znate i da trenutno u bioskopima igra njegov nastavak Blade Runner 2049, koji možda nije toliko revolucionaran kao prvo ostvarenje, ali je svakako nešto što vredi imati u svojoj SF kolekciji.

A, ukoliko ste već gledali ovaj novi film i bili pažljivi kada je reč o detaljima, možda se i primetili da je futuristički, „leteći“ automobil koji vozili Detektiv K (Ryan Gosling), zapravo proizvod Peugeota, verovali ili ne!

Ono što je kuriozitet jeste da se Peugeot (a ni Citroen!) u Sjedinjenim Američkim Državama, pa samim tim ni u Los Anđelesu, gde se odvija radnja, ne prodaju još od 1991. godine. Ali, ko zna, ima dosta vremena do 2049. godine, te se PSA grupacija možda i vrati „preko bare“, i to baš sa „letećim“ automobilima!

Izvor: Topspeed.telegraf.rs
  čitanja : 323

| More


 
   


   

Reklama

Pravila

Komentari
Dodaj komentar

Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs