Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ljudi to rade nesvesno, a način na koji drže volan dok voze otkriva puno o njihovom karakteru i sklonostima. Pronađite svoj i saznaćete ponešto o sebi ili o nekome ko vas vozi.

 (Dalje)

Reklama


Na pomolu novi projekat, Masku ne nedostaje inspiracije...

Ilon Mask ne krije da je fasciniran automobilima koji mogu da se konvertuju u podmornicu, a u tom duhu je i pre nekoliko godina kupio i najpoznatiji takav automobil, Lotus koji je korišćen u filmu o Džejmsu Bondu.

 (Dalje)

Nissan je sproveo zanimljivo istraživanje, i pita vas – šta je zanimljivije, gledati fudbal ili voziti brz automobi?

 (Dalje)

Kad su deca u pitanju štednja pada u drugi plan, a dobar primer tome su Volkswagen GTI dečja kolica vredna 1.100 evra.

 (Dalje)

Šta dobijete kada ofarbate Aston Martin u Red Bull Racing boje, stavite mu kuku, zakačite kamp prikolicu i jurite Red Bull Ringom u Spielbergu? Pa jasno – dobijete veoma srećne vozače i zabavu u izobilju!

 (Dalje)

Poput svojih kolega iz Abu Dabija ili Dubaija, policajci iz Teksasa sada mogu da se pohvale da i oni voze egzotičan patrolni automobil.

 (Dalje)

Biti bogat i imati previše slobodnog vremena, može biti veoma problematično. Ovaj 51-godišnji Australijanac očigledno ne zna šta će sa novcem, ni sa viškom slobodnog vremena, a čini se ni sa samim sobom.

 (Dalje)

Reklama


Premijera filma Auta 3 (Cars 3) se bliži, a kompanija Sphero je za ovu priliku razvila atraktivni RC model popularnog McQueena.

 (Dalje)

Šta se dešava kada niko ne želi da popusti...

Dvojica vozača u Turskoj su se našla u neobičnoj situaciji. Naime, u prenatrpanom Istanbulu, saobraćajne gužve su svakodnevica, pa su živci vozača veoma tanki.

 (Dalje)

Nije lako pronaći automobil koji vam odgovara kada sve visoki 2,16 metara i teški 156 kg kao Šakil O'Nil.

 (Dalje)

Bentley Bentayga jedan od najluksuznijih SUV na svetu zahvaljujući čuvenom tjuneru Mulliner proširuje polje dorade vozila u do sada nezamislivom pravcu.

 (Dalje)

Namenjen ljubitelima sportskih BMW automobila, iz Švajcarske stiže automatski hronograf, izrađen od nerđajućeg čelika

 (Dalje)

Svaki ljubitelj automobila, želi da napravi lepu fotografiju sa svojim četvorotočkašem. Želja za što boljom fotkom modela Land Rover Discovery umalo se završila uništenjem automobila, jer je vlasnik svoj auto parkirao previše blizu okeana.

 (Dalje)

Naslov sve govori.

Dvojac iz Holandije, jedan naučnik i jedan dizajner, napravili su kako oni kažu, viziju budućnosti motociklizma. Motocikl koji su izradili u potpunosti je u skladu sa načelima ekologije.

 (Dalje)

Da i odlazak obližnjem doktoru na rutinski pregled ponekad može a bude prava avantura, pokazala nam je 83-godišnja engleska baka.

 (Dalje)

Višestruki reli šampion Hrvatske i nekadašnji učesnik u FIA Svetskom reli šampionatu, Juraj Šebalj, na svom Facebook profilu objavio je fotografiju, koja na veoma slikovit način opisuje koja je razlika između seljaka i sealjačine.

 (Dalje)

Ako se ovaj projekat pokaže uspešnim, u Švedskoj će posao prevoz otpada biti većim delom automatizovan.

 (Dalje)

Na stazi gde je snimljen rimejk holivudskog klasika „Ben Hur“ prošle godine, odigrala se fantastična bitka između dve ere — trka rimske kočije koje vuku dva konja i „ferarija“.

 (Dalje)

Ime mu je Daymak C5 Blast, a do stotke stiže brže od Chirona, Tesle i Rimca.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 82 83 84  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs