Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Nakon nedavne demonstracije vuče tri putnička železnička vagona, Land Rover je još jednom pokazao mogućnosti svog SUV modela Discovery.

 (Dalje)

Reklama


Slovačka kompanija AeroMobil je na Sajmu automobila u Frankfurtu predstavila prototip letećeg automobila.

 (Dalje)

Povodom četvrt veka postojanja sportskih verzija modela Type R i motocikla Fireblade, Honda je napravila dve specijalno dizajnirane varijante robotizovane električne kosilice za travu Miimo.

 (Dalje)

Plavi Pežo 104, ukraden u Francuskoj, vraćen je vlasniku posle 38 godina. Francuska policija ga je pronašla i izvukla iz močvare, a automobil je u zapanjujuće dobrom stanju, osim što je pun rakova.

 (Dalje)

Nekom trkačka mašina, a nekome - jugo! Pogledajte legendarni srpski auto u reklami za najnoviju Forza Motorsport 7 igru.

 (Dalje)

Jedinstveni Ferrari 365 GTB/4 ugledao je svetlost dana nakon više od četiri decenije koliko je stajao zapušten u garaži, a sada će svom vlasniku doneti lepu zaradu.

 (Dalje)Reklama


Nećak legendarnog Johna DeLoreana, poznatog po automobilu iz serijala filmova "Povratak u budućnost", Paul DeLorean, saopštio je da intenzivno radi na letećem automobilu, koji će nositi naziv DR-7.

 (Dalje)

* Cena je 79.99 američkih dolara

 (Dalje)

Kako piše B92, specijalna boja koju Porsche nudi kao opciju za model 911 Turbo S, koštaće vlasnika automobila neverovatnih 82.645 evra, što je u rangu cene standardnog Porschea 911 Carrera.

 (Dalje)


Popularni pick-up marke Toyota, važi za veoma izdržljiv automobil. Pre četrnaest godina, jedan primerak je uspeo da "preživi", a gde je on danas?

 (Dalje)

Kako prenosi B92, u jednoj od najneobičnijih vansudskih nagodbi, Porsche se obavezao da vlasnicima određenih modela ove marke u SAD isplati novac - za kupovinu naočara za sunce.

 (Dalje)

Stare Mercedese mnogi doživljavaju kao najpouzdanije automobile u istoriji. S razlogom...

 (Dalje)


I nezahtevniji kupci neskloni individualizaciji će za novi Rolls Royce neretko odvojiti pola miliona evra, a sve da bi vozili najluksuzniju limuzinu na svetu.

 (Dalje)

Ekipa “Spaček” avanture stigla je u Vranje posle “kruga po Evropi” i putovanja od 17 dana. Vranjanci su ostvarili pravi poduhvat prevalivši kroz 11 država ravno 8.870 kilometara.

 (Dalje)

Pre svega treba napomenuti da je izuzetno loša ideja voziti automobil na rezervi. Svakom vozaču se desi da mu se iz ovog ili onog razloga ponekad upali lampica koja indicira manjak goriva, ali to ne znači da bi vam ovakvo ponašanje trebalo preći u naviku.

 (Dalje)

Ukoliko imate naviku da pretražujute automobilske male oglae sigurno ste i sami ponekad naleteli na ponudu veka zbog koje ste pomislili da je u pitanju nekakva greška ili prevara. Ovo je jedan od ovakvih primera koji nije ni jedno ni drugo.

 (Dalje)

Volkswagen je pokrenuo neobičnu međunarodnu kampanju za model Arteon. Punu lepotu automobila dočarava nam fotograf Pete Eckert. Pitate se, šta je tu čudno? Američki fotograf je slep.

 (Dalje)

McLaren se nedavno odlučio na neobičan način propagiranja modela 720S. Repliku ovog ultimativnog automobila, tim je napravio od Lego kockica. Pogledajte kako se odvijao ovaj zanimljiv proces.

 (Dalje)

Nema sumnje da se radi o jednoj od najbizarnijih krađa u poslednje vreme.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 86 87 88  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs