Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Mick Schumacher, sin sedmostrukog F1 šampiona, Michaela Schumachera, započeo je saradnju sa Mercedes-Benzom. Prvi zanimljiv video projekat nosi naziv "Fahrschule Furious"...

 (Dalje)

Reklama


Nakon što je prošle godine, u čast 100-godišnjice rođenja Ferruccija Lamborghinija (1916. - 1993.), koji je osnovao slavnu marku Lamborghini, predstavljen ultrasportski model Centenario, na oldtajmerskom salonu Techno-Classica (5. - 9.4.) u Esenu, kompanija iz Sant'Agata Bolognese predstaviće senzacionalni traktor.

 (Dalje)

Bezbednost mačaka u automobilu je u velikoj meri zanemarena, a ukoliko neka rešenja i postoje, svojim dizajnom i estetikom ne odgovaraju prefinjenim mačjim dušama.

 (Dalje)

Jaguar je u novembru prošle godine u dobar deo svojih aktuelnih automobila instalirao start/stop dugme, koji pulsira. I to 72 puta u minutu, jer to je broj otkucaja srca jaguara. Naravno, onog koji nije u lovu.

 (Dalje)

Šta mislite, da li je moguće "dritovati" autobusom? Verovatno nije, osim ako niste bili svetski reli šampion.

 (Dalje)


Temerinac objavio urnebesni oglas u kojem "hvali" svoj automobil koji pokušava da proda

Na sajtu za oglase piše da se prodaje "1989 Fiat 126 Horror" po ceni od 1.250 evra.

 (Dalje)

Potpuno novom Lamborghini Huracanu LP610-4 će nakon ove epizode izletanja na hrpu smeća biti potrebne skupe popravke

 (Dalje)

Reklama


Kompanija Hum iz Amerike je osmislila zanimljiv način kako da reklamira svoje proizvode koji se pre svega odnose na dijagnostičke uređaje

 (Dalje)

Zimski olimpijski sport, kojeg mnogi smatraju dosadnim, dobio je novu, zanimljiviju i komičniju verziju

Autokarling je najnoviji sport u svetu, pošto je u Jekaterinburgu održan prvi turnir u kome je učestvovalo nekoliko ekipa.

 (Dalje)

Model Lamborghinija napravljen od papira za kratko vreme je postao viralni hit.

 (Dalje)

Kada su kupovali polovni auto nisu imali pojma da je u njemu ubijen slavni reper, ali ni da će dvadeset godina kasnije moći da zarade milione.

 (Dalje)

Činjenica je, da automobili marke Škoda ne spadaju u najkvalitetnije. Dokaz ovoj tvrdnji je nezadovoljni vlasnik iz Indije.

 (Dalje)

Još jedan iz serije nesvakidašnjih incidenata izazvanih pritiskanjem pogrešne nožne komande zabeležen je u Brazilu.

 (Dalje)

Automobil korišćen u legendarnom filmu u kome Steve McQueen glumi kriminalističkog inspektora pronađen je sasvim slučajno u Meksiku

 (Dalje)

Predstavljamo jedan od razloga zbog kojih je veoma zabavno biti ruski vojnik...

Mašina koja može savršeno da driftuje, a da pritom nije automobil, jeste tenk, naravno, iako on zahteva potpuno drugačije veštine u poređenju sa istim, ali verovatno i novi donji veš odmah nokon toga.

 (Dalje)

Bizarni incident se desio u Paragvaju, a nakon što se snimak proširio internetom u celu priču se uključila i policija koja istražuje slučaj

 (Dalje)

Klasični Jaguar E-Type iz 1962, koji je poslednje dve decenije proveo potpuno zapušten u jednoj garaži, mogao bi da dostigne na aukciji cenu od čak 44.000 britanskih funti.

 (Dalje)

Nemački penzioner četiri decenije se ne odvaja od nekada popularnog sovjetskog automobila

Gerhard Šot je prešao više od milion kilometara u svom "moskviču" napravljenom 1976. godine. Ovaj penzioner je upoznao svog ljubimca pre više od 40 godina kada je automobil pripadao kompaniji u kojoj je radio. Toliko ga je zavoleo da je odlučio da ga kupi.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 79 80 81  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs