home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


56 godina

Manje saobraćajne nesreće na prometnim gradskim raskrsnicama skoro da su svakodnevica za ekipe saobraćajne policije. Međutim, jedna takva nesreća u severoistočnom nemačkom gradu Nehajmu, zaprepastila je policajce, javlja Anadolija.

 (Dalje)ferrari 512

Slobodno tržište kaže da predmeti vrede onoliko koliko je neko spreman da ih plati. Tom logikom ovaj, skoro do neprepoznatljivosti uništeni, Ferrari 512 BB vredi 40.000 američkih dolara.

 (Dalje)

fiat 126 tom hanks

Specijalna one-off „peglica“ je napravljena posebno za slavnog glumca, a time se građani Bielsko-Biala zahvaljuju na promociji automobila širom sveta.

 (Dalje)

garage

Jedan 76-godišnji Nemac nedavno je dobio poziv od policije da mu je pronađen automobil koji je pre 20 godina zaboravio gde je parkirao!

 (Dalje)

Toyotin T-HR3 robot

27 Nov 2017 - 01:05 Zanimljivosti Link
toyota thr3

Osim što razvija napredna hidrogenska i električna vozila u automobilskoj industriji, Toyota je posvećena i robotici. Na Međunarodnom sajmu robotike predstaviće svoj T-HR3 robot.

 (Dalje)

moto record

Ako ste rekli 58, pogodili ste.

Ipak, treba naglasiti da to nisu obični ljudi, već pripadnici kaskaderske grupe Tornado sačinjene od momaka iz indijske vojske, koji izvodi razne akrobacije na dvotočkašima. Ovog puta odlučili su da postave novi Ginisov svetski rekord u broju ljudi koji se voze na jednom jedinom motociklu.

 (Dalje)


Oglas i više slika na sajtu Craigslist.org

 (Dalje)

* Kombinacija Volvoa PV544 iz 1960. godine i 38,8 litarskog V12 dizel motora iz Brobandvagna 971

 (Dalje)

Jaguar 420 model iz 1969. godine potpuno je restauriran, kako spolja, tako i u enterijeru putničke kabine.

 (Dalje)

Neki imaju ideje, a nekima je baš dosadno... Pogledajte šta je jedna frizerka uradila od svog starog Fiata 500

 (Dalje)

Policija u Vankuveru je imala pomalo neobičan dan kada je zaustavila vozača koji je koristio mobilni uređaj tokom vožnje...

 (Dalje)

Prodavac je hteo klijentima da pokaže da se klizna vrata na automobilu neće zatvoriti dok neko ulazi u vozilo, zbog sigurnosnog senzora, ali se desilo neočekivano.

 (Dalje)

* Papa ovaj automobil u Monocerus beloj boji i sa Tiberino žutim trkama neće zadržati, već će biti prodat 12. maja 2018. na RM Sotheby's aukciji a sav prihod će biti doniran u humanitarne svrhe

 (Dalje)

Vlasnik skupocenog Mercedesa se baš iznenadio kada je ujutro ugledao automobil bez naplataka. Umesto reprezentativnih naplataka, auto je ostao da leži na plastičnim gajbama.

 (Dalje)

Jak vetar na riječkoj obilaznici u više navrata je podigao kamion na dva točka i zamalo ga oduvao sa puta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 ... 118 119 120  Sledeći»