home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Jak vetar na riječkoj obilaznici u više navrata je podigao kamion na dva točka i zamalo ga oduvao sa puta.

 (Dalje)Nikad ne škodi dodatno pokazati koji automobil je u pitanju

Još je 2013. Mercedes uveo osvetljeni znak kompanije kao dodatnu opremu na svojim modelima, a, kako kažu, odlična reakcija kupaca naterala ih je na novi korak.

 (Dalje)

Ova polovna knjiga košta kao polovni Ferrari

Luksuzno opremljena knjiga čije korice krasi značka propetog konja sa dijamantima, prodaje se na aukciji po ceni koja bi više odgovarala nekom polovnom Ferrari automobilu.

 (Dalje)

Mercedes-AMG proslavlja svoju pedesetogodišnjicu, novim Rotwild R.S2 Limited Edition trkačkim biciklom, napravljenim u čast GT R trkačkog flagshipa.

 (Dalje)

Većina sportskih zvedza vozi luksuzne automobila premium marki. Teniski megastar Rafael Nadan, od nedavno vozi novi korejski fastback.

 (Dalje)

Dovoljno dugo, gotovo ni jedna generacija ljudi i poznavalaca automobilskog sveta, osim onih najljućih, nije znala koliko su se određene kompanije prostirale u različitim sferama.

 (Dalje)

Postoje luksuzni automobili, a postoje i ultra luksuzni automobili. Bentley sigurno spada u ovu potonju kategoriju, a jedan se upravo s one strane Atlantika našao u prodaji s početnom cenom od 13.100 američkih dolara.

 (Dalje)

Od svih automobila koji mogu biti pronađeni u šumama širom sveta, originalni NSX do sada nije predstavljao jedan od njih, osim za sve koji žive u okolini Sankt Peteburga.

 (Dalje)

Bloger Roma-Urraco je pronašao potpuno očuvani Moskvič 2140 i napravio lepu reportažu o njemu.

 (Dalje)

Novinari nemačkog lista Bild uporedili su najskuplji krosover na svetu sa običnom ruskom „Nivom” i došli do neobičnog zaključka.

 (Dalje)

* Ovaj Storck Fascernario.3 Aston Martin Edition je ponuđen u ograničenoj seriji od samo 107 komada, a za specifičnu Argentum Nero boju se pobrinulo odeljenje Q by Aston Martin

 (Dalje)

Kako prenosi B92, policija iz Montreala kaznila je jednog vozača zato što je, po njihovom mišljenju, preglasno pevao za volanom.

 (Dalje)

Godinama unazad je poznato jedno pravilo, Evropa je kolevka superautomobila, dok američki kontinent poseduje istoriju stvaranja brutalnih sportskih modela koji su na isti način, ali drugačijim pristupom, ostavili dubok trag u autoidnustriji.

 (Dalje)

Značajan deo od 2,6 miliona evra, koliko košta Bugatti Chiron, otpada na njegov monumentalni motor. Ako želite da se samo divite motoru, možete ga dobiti značajno jeftinije.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 118 119 120  Sledeći»