Home Vesti Domaće tržište Video Zanimljivosti Noviteti Tuning Concepts Top secret Predstavljamo Saloni Forum Arhiva Galerija Linkovi O nama

Ova neobična zgrada u Singapuru je u vlasništvu kompanije Autobahn Motors specijalizovane za prodaju polovnih automobila. U zgradu je smešteno više od 80 superautomobila koji su raspoređeni na 15 spratova zgrade. Među njima se ističu McLaren, Porsche, Lamborghini, Bentley, Ferrari i ostali luksuzni modeli.

 (Dalje)

Reklama


Francuska startap kompanija Sea Bubbles napravila je prototip revolucionarnog gradskog prevoznog sredstva, „jajolikog“ rečnog šatla koji bi uskoro mogao da zaplovi Parizom kao vodeni taksi kompanije Uber.

 (Dalje)

Planeri i arhitekte u Kini definitivno pomeraju granice. Najnoviji primer nam dolazi iz Chongqinga, na jugozapadu Kine, gde voz prolazi bukvalno kroz kompleks zgrada.

 (Dalje)

Kompanija Tojota usredsredila se na futuristički projekat vožnje po nebu, budući da japanski proizvođač vozila namerava da za Olimpijske igre u Tokiju 2020. godine lansira svoj leteći automobil.

 (Dalje)

Bentley će uskoro ponuditi i tu mogućnost za kupce vegane

Direktor dizajna Stefan Sielaff izjavio je da među njihovim kupcima ima i vegana koji se groze sedenja na odranoj koži jedne od dvadesetak vrsti životinja čija koža se koristi za enterijere pa će pridobijanje ovog segmenta kupaca biti prilično važan korak za Bentley.

 (Dalje)

Skidanje kilometraže je samo jedan od alata za dodatnu zaradu kod prevaranata u mešetarenju automobilima.

 (Dalje)

Reklama


Devojka koja je nedavno položila vožnju poslala je fenomenalnu poruku drugim učesnicima u saobraćaju!

 (Dalje)

Vlasnici "grešno" skupih stanova u neboderu Porsche Tower u Miamiju, imaju "garaže" i na šezdesetom spratu. Tako njihovi ljubimci mogu živeti sa njima.

 (Dalje)

Izgled novog Ford Mustanga (2018) iznenadio je mnoge, što se posebno odnosi na njegov prednji deo, drastično različit od prethodnog modela, posebno zato što je u pitanju bilo unapređenje, a ne novi model.

 (Dalje)

Većina supersportskih automobila godišnje odradi zanemarljivu kilometražu, ali ne i ovaj Lamborghini koji je u svom životnom veku preživeo stotine vozača, mesece torture na stazi i jednu totalku, a pritom je nakupio rekordnu kilometražu kao nijedan Lambo pre njega.

 (Dalje)

Japanski motociklista Masaru Abe oborio je 25 godina star svetski rekord u neprekidnoj vožnji skutera na zadnjem točku.

 (Dalje)

Fiat 500 koji vidite na fotografijama nije bez razloga neobičan. Konvertovan je u "trotočkaša" kako bi mogli da ga voze i mladi sa 16 godina

 (Dalje)

Audi će biti prvi proizvođač automobila sa svemirskim vozilom

Lunar quattro rover je naziv zajedničkog koncepta Audija i kompanije Part-time scientist, kojoj je cilj bio da razvije vozilo pogodno za misije na Mesecu.

 (Dalje)

Predstavništvo Lada automobila koje je prodavalo Lade tokom devedesetih godina prošlog veka u Francuskoj, je prema nekim informacijama i dalje aktivno, ali verovatno samo kao servis.

 (Dalje)

Mitsubishi će 100-godišnjicu Modela A (prvi Mitsubishijev putnički automobil) obeležiti tako što će napraviti jedan primerak u koji će biti ugrađen moderni plug-in hybrid pogonski sistem iz aktuelnog Outlandera PHEV.

 (Dalje)

Fascinacija ne tako davnom prošlošću

Interesantno je da su prave vrednosti prepoznatljive i kod mladih ljudi, pa je tako umetnik iz Praga napravio svojevrstan omaž Mercedesu W123

 (Dalje)

Bezbednosni robot koji ima zadatak da čuva imovinu i osobe, bio je žrtva napada čoveka u alkoholisanom stanju na parkingu ispred šoping centra u Kaliforniji

 (Dalje)

Ako nije najverniji, onda je sigurno najstariji Lexusov klijent.

 (Dalje)

Žene vozači stalno su na meti muškaraca da su za volanom spore, neodlučne, da ne znaju da voze... Ničim izazvano žrtve su mnogih predrasuda, a dobar deo njih bolji su vozači od bilo kog muškarca.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 ... 82 83 84  Sledeći»
Copyright 2006-2017 by auto.blog.rs