home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Otpad jednog čoveka je blago za drugog; to je verovatno prva misao koja vam na pamet kada je u pitanju stočić za kafu od razbijenog Ferrarija.

 (Dalje)Ponekad marketinški stručnjaci svoj rad ni sami me mogu logično da objasne. Verovatno je tako i sa posednjom štampanom reklamom koju je naručila Škoda kako bi pažnju kupaca usmerila na novo ambijentno osvetljenje koje je dobio model Superb.

 (Dalje)

Bračni par iz američke savezne države Florida ostao je bez novca za isplatu rate duga za novi automobil jer im je njihov kućni ljubimac, pas Tviti, pojeo 1.000 dolara.

 (Dalje)

Hrvatsko predstavništvo Opela je Milenijumskom fotografijom proslavilo 20. rođendan Opel Astre. Na fotografiji Šime Strikomana poziralo je oko 170 vozila marke Opel i oko 250 njihovih vlasnika.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Studiob.rs

Na proleće kad ugradi motor, sve instalacije i rezervoar, videćete ga, kaže- Bože zdravlja, kako juri beogradskim ulicama 40 na sat.

 (Dalje)

Zoran Milosavljević Zoja, automehaničar iz sela Kušiljevo kod Svilajnca, sam je napravio tri automobila, koristeći karoserije fabričkih automobila.

 (Dalje)

Tanjug piše da je nemački ministar saobraćaja odlučio da sa drugim vozačima podeli svoj metod borbe protiv stresa - Mocartove koncerte - u nadi da će tako pomoći u smanjivaju saobraćajnih nesreća na putevima svoje zemlje.

 (Dalje)

Uzbuđenje i činjenica da vozi trudnu ženu „omeli“ su švedskog reli vozača Per-Gunera Anderšona da pokaže šta zna za volanom, pa nije stigao na vreme u bolnicu, već je stao u žutu traku i sačekao ambulantna kola, tako da mu se sin rodio u "BMW-u".

 (Dalje)

Nekada kod nas veoma popularna Lada dobila je u Americi poseban tretman i sada traži novog vlasnika preko interneta.  

 (Dalje)

Prvi čovek Apple-a nije bio neobičan samo zbog načina na koji je razmišljao i vodio svoju kompaniju. Harizmatični Jobs prepoznatljivo se oblačio, a takođe je upravljao automobilom na koji nikad nije postavio registarsku tablicu.

 (Dalje)

Nove tablice u Srbiji ne nude toliko prostora za kreativnost. U svetu stvari stoje drugačije.

 (Dalje)

Tanjug prenosi pisanje italijanskog lista "Republika" da je policija na Siciliji izrekla kaznu od 32.000 evra za nepropisno parkirano vozilo nakon što je greškom izračunala kamatu za proteklih 2.000 godina.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 ... 118 119 120  Sledeći»