home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA (Dalje)Foto by Willem VerstratenPreuzeto sa: Blic.rs

Folksvagen je ponudio nekoliko specijalnih verzija svog najmanjeg modela "up", ali je zbog jednog naziva naišao na ozbiljnu prepreku u Velikoj Britanije.

 (Dalje)

*reklama lokalnog Audijevog dilera u Lake Forestu, u američkoj saveznoj državi Ilinoj, nakon što je kupcu u tom mestu isporučen Audi R8 GTBicikl težak jednu tonu, koji dosta liči na džinovski motokultivator, napravio je Kinez Džang Jali sa idejom da ga provoza par hiljada kilometara, a zatim pokloni sinu.

 (Dalje)

Vlasnici modela BMW-a, "Audija", "Mercedesa", "Alfa Romea", "Jaguara" i "Poršea" žele da pokažu da su predvodnici. Vozači koji biraju "volvo" mnogo agresivniji nego što se misli.

 (Dalje)

Foto via GTSpirit.comKupci ispred Harrodsa u Londonu nisu mogli da poveruju kada su dva nepoznata muškarca parkirala produženi Ferrari u koji može da stane osam osoba. Pošto nije bilo mesta za parking, a automobil je ogroman, vozač se jednostavno zaustavio neposredno ispred ulaza u radnju.

 (Dalje)

Automobil iz snova koji je dobio na lutriji, Amerikanac Dejvid Dop slupao je samo nekoliko sati nakon što je preuzeo ključeve! Uživajući u prvom susretu sa „lamborginijem“ od 354.000 dolara, Dop je sleteo s puta i zaustavio se u obližnjoj njivi, na sreću nepovređen.

 (Dalje)

Saobraćajna policija u Kini smislila je jeftin ali efikasan način kako bi usporila saobraćaj - pored puta postavljaju kartonske slike policijskog automobila što automatski navodi vozače da smanje brzinu.

 (Dalje)

Preuzeto sa: Blic.rsTišina, svež vazduh i prelepa priroda zelenog Portugala. Tako je jedan Njujorčanin zamišljao penzionerske dane. Međutim, kada je kupio skromno imanje, umesto da uživa u miru, vest o njemu obišla je planetu, jer je u štali čija su vrata bila zavarena više od 15 godina, pronašao čak 180 automobila.

 (Dalje)

*Delo Qu Zhiboa iz Zhigonga u Kini, dužina 2 metra, troškovi izrade oko 630 dolara  

Foto: Xinhuanet.com
«Prethodni   1 2 3 ... 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 ... 120 121 122  Sledeći»