home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Cena 39.99 dolara  

Ako vas zanima, svoj primerak možete naručiti OVDE.

Konobaru Morisu Metjuzu nedavno se ostvario san kojeg sanjaju svi kupci polovnih automobila - došao je do izuzetnog primerka za minimalnu svotu novca, čak 850 puta manju nego što je realna vrednost automobila, a pri tom, inicijator ovog "posla" bio je prodavac!

 (Dalje)

Vreme je novac, a teretni brod kome od Kine do Kalifornije treba četiri dana manje od konkurencije a sposoban je da preveze 11.000 12-metarskih kontejnera brzinom od 31 čvora (u odnosu na standardnih 20-ak), štedi jedno i drugo.

 (Dalje)

Kraljevsko venčanje, koje je celi svet mogao da prati putem malih ekrana krajem aprila, nazvano je i ‘zlatno’ venčanje. Razlog leži u činjenici da je sve vezano za sadašnji par dobilo na vrednosti i doslovno je rasprodato.

 (Dalje)

Vlasnik je 25-godišnji Amerikanac, motor 2.5 V6, cena iznosi 89.000 američkih dolara Nije to bilo najbolje vreme dana, ali Nissan Juke je pretprošlog vikenda na Goodwood Hillu (1.–3. jula) ipak ostvario rekord.

 (Dalje)

Austrijske vlasti prihvatile su cedilo za makarone kao versko obeležje na glavi, na fotografiji za vozačku dozvolu. Niko Alm je, pre tri godine, podneo odgovarajući zahtev koji je policija tek sada odobrila

 (Dalje)

Ideja koja je pala na pamet kineskim vlastodršcima je zaista izvanredna - skupa policijska vozila nemačkog proizvođača "pretvorili" su u znatno povoljnije Honde kako bi izbegli bes javnosti.  

 (Dalje)

Australijanac koji je pokušao da ukrade automobil iz prodajnog salona, uhapšen "brzinom svetlosti" jer je u radnji ostavio svoju vozačku dozvolu...

 (Dalje)

Vlasnik automobila koji se skriva iza nicka “gizzy” ozbiljno je shvatio prodaju svog Volkswagen Golfa IV R32 4-Motion. Kako je ponosni vlasnik (podaci poznati redakciji) sastavio oglas vezan za njegov Golf možete proveriti u nastavku članka i to bez ikakve cenzure i ulepšavanja.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 ... 118 119 120  Sledeći»