home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Lego kockice su deo naše mladosti, ali kad igranje pređe u hobi onda nastaju ovakve neverovatne stvari. Reč je o malom električnom Porscheu 911 Turbo napravljenom od skoro 3.500 delova.

 (Dalje)Ovaj drveni auto sa električnim motorom (u kratkoj vesti se ne navode podaci) je rad oca i sina iz grada Kashgar u kineskoj provinciji Xinjiang, a prodaje se po ceni od 150.000 juana (oko 23.000 dolara).

 (Dalje) (Dalje)

Sedmogodišnji dečak, bosonog i u pižami, vozio je automobil 30 kilometara, povremeno dostižući brzinu od 80 kilometara na čas, pre nego što je policija uspela da ga zaustavi.

 (Dalje)

Jedan poljoprivrednik iz nemačke pokrajine Bavarske dobio je proteklih dana kaznu od austrijske policije, zato što je, navodno, sa svojim traktorom starim pet decenije, vozio 121 kilometar na čas.

 (Dalje)

Nije retkost da vam se avioni serviraju kao mesto izbora za najuzbudljiviji seks, ali svaki drugi čovek se sa tim ne slaže, pokazalo je istraživanje američkog proizvođača prezervativa Trojan na uzorku od 3.000 ispitanika.

 (Dalje)

Žene koje su zainteresovane za ozbiljnu vezu ili brak ne obraćaju previše pažnje na momke u „poršeima“. Damama je, naime, jasno da sportske automobile kupuju samo oni muškarci koji su zainteresovani za „laku zabavu“.

 (Dalje)

Šta vas čeka ako ukradete auto i pritom vas ulovi policija? Najčešće zatvorska kazna, ali u ovom slučaju jednom poljskom državljaninu osim robije uručena je i uplatnica za plaćanje poreza u iznosu od vrtoglavih 370.000 evra.

 (Dalje)

Test vozač Mercedesa Mauro Kalo pokušaće da za vikend postavi novi svetski rekord u najdužem driftu.

 (Dalje)

Nemački policajci ostali su u čudu kada su na autoputu A1 zaustavili kombi sa kazahstanskim registarskim tablicama zbog zadnjih vrata koja nisu bila dobro zatvorena.

 (Dalje)

Australijski pronalazač Kris Maloj privodi kraju radove na prvom svetskom huverciklu. Mada se još uvek nije odmakao ni 30 centimetara od zemlje, Maloj tvrdi da će njegovo vozilo ići i do 3.000 metara.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 ... 118 119 120  Sledeći»