home
HOME VESTI DOMAĆE TRŽIŠTE VIDEO ZANIMLJIVOSTI NOVITETI TUNING CONCEPTS TOP SECRET PREDSTAVLJAMO SALONI ARHIVA GALERIJA


Šta vas čeka ako ukradete auto i pritom vas ulovi policija? Najčešće zatvorska kazna, ali u ovom slučaju jednom poljskom državljaninu osim robije uručena je i uplatnica za plaćanje poreza u iznosu od vrtoglavih 370.000 evra.

 (Dalje)Test vozač Mercedesa Mauro Kalo pokušaće da za vikend postavi novi svetski rekord u najdužem driftu.

 (Dalje)

Nemački policajci ostali su u čudu kada su na autoputu A1 zaustavili kombi sa kazahstanskim registarskim tablicama zbog zadnjih vrata koja nisu bila dobro zatvorena.

 (Dalje)

Australijski pronalazač Kris Maloj privodi kraju radove na prvom svetskom huverciklu. Mada se još uvek nije odmakao ni 30 centimetara od zemlje, Maloj tvrdi da će njegovo vozilo ići i do 3.000 metara.

 (Dalje)

Iako ne znamo pouzdano šta je nagnalo vozača Ferrarija F430 Spidera da okrene svoju makinu na krov, čini se da je kao i uvek glavni razlog prebrza vožnja.

 (Dalje)

Marijan Sobala, 77-godišnji penzioner iz Broševica na jugu Poljske postao je poljski rekorder, ne samo kao najstariji Poljak koji polaže vozački ispit, već i zato što uporno već 40. put pokušava da dobije vozačku dozvolu.

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alo.rs  

Ukoliko ste se pitali ko je dasa koji je pre petnaestak dana protutnjao beogradskim ulicama u formuli 1, rešićemo vam misteriju! Ime mu je Mišo Kuzmanović, a zovu ga „Šumaher od Bosne“. Neobičan automobil, koji je izazvao ogromnu pažnju, sam je napravio, želeći da, pokaže svetu da „nije isti kao svi ostali i da ništa nije nemoguće“!

 (Dalje)

Preuzeto sa : Alo.rs

Titulu glavnog šmekera na beogradskim ulicama s pravom bi mogao da ponese Milenko Stanić Era, i to zahvaljujući svom „volvou“.

 (Dalje)

Oko 31 odsto ispitanih žena u Velikoj Britaniji smatra da su vozači Audija najatraktivniji, dok 21 odsto ispitanih Britanaca označava žene za upravljačem Audija više seksi nego druge, pokazalo je istraživanje britanskog servisa za osiguranje.

 (Dalje)

Sastavljen od 2.048 delova, u prodaji od avgusta, cena 190 evraViše puta ste čuli da neki automobil „jede put“, a sada vas Volkswagen poziva da to učinite sa njihovom reklamom za Golf R.

 (Dalje)

Nekoliko odabranih novinara je bilo pozvano na stazu Laguna Seca da bi isprobali BMW 330i u ulozi trenera na stazi. Možda ćete se setiti ovog automobila ako ste pratili popularnu britansku emisiju Top Gear, kada Jeremy Clarkson proživljava svoje najveće strahove prilikom vožnje.

 (Dalje)

Grad London će od američkih vlasti tražiti da za automobile koji su bili u pratnji američkog predsednika Baraka Obame tokom njegove zvanične posete Velikoj Britaniji, plate taksu za ulazak u centar britanske prestonice, saopštila je Uprava javnog prevoza Londona (TFL) koja je zadužena za naplatu ovog nameta.

 (Dalje)


«Prethodni   1 2 3 ... 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 ... 120 121 122  Sledeći»